"Mark Koma"
"Mark Koma"

Završen reli Dakar: Al Atijah najbolji u kolima, Španac Koma na motoru (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.01.15. | 15:50

Kataranin koji je pobedio u konkurenciji automobila je 2012. osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu u gađanju glinenih golubova

Mark KomaKatarski vozač Naser Al Atijah drugi put u karijeri pobedio je na reliju Dakar u konkurenciji automobilista, dok je po peti put najbolji na motoru bio Španac Mark Koma.

Al Atijah koji je prvi put trijumfovao u ovoj trci 2011, tek je sedmi višestruki pobednik relija Dakar u njegovoj istoriji, dok je Koma odbranio titulu posle 13. i poslednje etape - koju je osvojio Slovak Ivan Jakes. Ona je vožena u Baraderu, severno od Buenos Ajresa. Koma se tako izjednačio po broju trofeja sa francuskim tandemom Siril Nevo - Siril Depre, a zaostaje jednu titulu za još jednim Francuzom Stefanom Peterhanselom.

Izabrane vesti

Kataranin je osvojio titulu pošto je stigao treći na cilj poslednje etape koja je zbog obilne kiše bila skraćena na samo 34 kilometra. Zanimljivo je da je on već osvojao i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. u gađanju glineninih golubova - u disciplini skit. 

Al Atijah - najbolji automobilista

Prelepi prizori - sve pohvale za fotografa

Direktno kroz baru

Boje mira na zastavi Bolivije

Vozač je preživeo

(FOTO: Action images)


tagovi

Naser Al AtijahMark KomaDakar reliBolivija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara