Halo, Marakana… Jednu kartu za Ligu šampiona od MOZZART JACKPOT miliona!

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.09.18. | 16:32

Igrač Nikola Lazić sa uplatnog mesta Žitorađa 1.1, krenuo na fudbalski put snova sa 1.023.250,33 dinara inkasiranih na aparatima

MOZZART PLATINUM JACKPOT stanica uplatnog mesta Žitorađa 1.1 objavljuje polazak autobusa za Ligu šampiona! Poslednja stanica, evropska Marakana…

Mislite li da je ovakav uvod u priču prejak, čudan? Sigurni smo da tako nešto ne biste imali na umu, da ste makar na trenutak stajali kraj našeg novog igračkog milionera Nikole Lazića iz Prokuplja sa kladilačkom talijom adresiranom na Žitorađu. Upravo on je dobitak u iznosu od 1.023.250,33 dinara koga je u MOZZARTU zaradio u ponedeljak smesta unovčio, pa deo novca preveo u Zvedinu valutu. Kupio je kartu za Ligu šampiona, odnosno utakmicu s Napolijem.

Izabrane vesti

“Odoh da bi i Zvezda kao i ja ubola JACKPOT! MOZZART me je nagradio na aparatima, a sada je red i na mene da se častim, ali i da deo svoje deteline s četiri lista poklonim svom klubu u Ligi šampiona”, kaže naš igrač opremljen koferom navijačkih rekvizita, obaveštavajući nas da se ne bi previše zadržavao.

“Putujem odmah s prvim autobusom. Sinoć sam posle dobitka smesta obezbedio zlatnu ulaznicu. Ako vas zanima kako je bilo, reći ću vam da je sve na mah bila neverica, a zatim radost koja menja život. Ušao sam nakratko u kladionicu sa drugarom, uplatio 200 dinara na aparate, i zaigrao u da se opustim”

Da li ste se konačno opustili?
“Znam ja da je MOZZART mesto opuštanja i dobre zabave. Bila mi je namera da se opustim, a da li bi se vi opustili da u trenu postanete milioner? Dobro, u prvi mah sam pomislio da sam dobio 5.000 dinara, možda 6.000, ali moja glava nije dopuštala da u mašti previše licitiram. Nije ni bilo potrebe, zablinkali su ekrani, igrači su skočili, a operaterka čestitala… Eto, vidite kako se život može okrenuti u sekundi”!

Verovali ste u svoju taliju na aparatima?
“Iskreno, nisam ni razmišljao o tome. Igram, ne previše često, ali me ima… Što se tiče talije, verujem da ću je preneti Zvezdi večeras. Izvinite za nastavak priče, on će stići nešto kasnije, nadam se u vidu bajke, budući da ću tri tačke staviti ovde. Sve zavisi od Zvezde. Stiže mi autobus, žurim, idem na Marakanu s MOZZART JACKPOT talijom i kartom u ruci”, rekao nam je na peronu ekonomista iz Prokuplja koji se tog dana u društvu drugara zatekao u Žitorađi, u MOZZARTU, odnosno na pravom mestu u JACKPOT vreme.

To bi bila kratka reportaža iz Žitorađe, koja će već sutra ispisivati redove u nekom drugom gradu… MOZZART se za to stara s novim aparatima premium klase, uz koje možda baš ti osvojiš DIAMOND JACKPOT, koji iznosi preko 10.000.000 RSD!

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

platinum jackpotMOZZART aparatiMarakanakompanija mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara