Komentari na vest

INTERVJU – Ljiljana Ranković o košmaru svakog sportiste: Suština je da posle svega ustaneš, dišeš, voliš...

n

negr0

pre 9 meseci

Svaka cast Ljiksi na svemu. Sve najbolje u buducem zivotu lepotice.
A

Astoria

pre 9 meseci

Svaka čast novinarki i Ljiljani na pristanku da govori na ovu, nimalo prijatnu, temu. Želim joj da se ostvari, ako to želi, u ulozi odbojkaškog trenera, kao i na svakom drugom planu. I da, Ljilja mi je uvek bila jedna od najlepših naših odbojkašica.
v

valjevacmm

pre 9 meseci

Ne daj se Lili!💪💪💪
V

Voždovac

pre 9 meseci

Ovo je najiskreniji i najdublji intervju ikada o ovoj povredi. Razumeće samo ko je prošao kroz to. Hvala kraljici na iskrenosti i Mocartu na ovom tekstu.
L

Loris Bauer

pre 9 meseci

Ljilja Haubica, sport na stranu - doktor života pre svega. Sve najbolje vekovima njoj i njenoj porodici i ako nista sad je definitivno najlepša odbojkašica penzionerka :)
T

Tacno

pre 9 meseci

Ako nije jedini, onda je jedan vrlo vrlo retkih tekstova za koje nema nijedna loš komentar. Sve podrška i divne želje. Drago mi je da može i ti da se desi, mada bi bilo mnogo bolje da je stalno ovako a ne neka bolesna prepucavanja. Nadam se da Ljiljana neće imati probleme u daljem životu zbog svih tih povreda.
R

Raška

pre 9 meseci

Svako dobro Ljiljana
s

svako dobro

pre 9 meseci

Ljiljana i Miljana, sjajan clanak
G

Gost555

pre 9 meseci

@svako dobro Vi ste kao procitali ceo intervju?
M

Mop

pre 9 meseci

@gost555 ti garant nisi. I pojaviš ti i uglavnom prozivaš. Šta ti je bre? Zašto to radiš? Sasvim korektan komentar, odličan tekst. Bolest nije sve što boli. Mozzart Sport je portal o sportu jer bi se o sportu trebalo pisati. Ti ga omaši ozbiljno.
h

hej jesam

pre 9 meseci

citam Miljanu uvek, kvalitet.. Ne objavljuje svaki dan , ako pratis znas da ona uvek ima neku ekskluzivu. Na odmoru sam na moru i citam, naravno.. KO NIJE NEKA PROCITA, NIJE SVE O POVREDANA, KASNIJE IMA O KARIJERI, REPREZENTACIJI ITD..
R

Realnoo

pre 9 meseci

Predivna devojka, iskren, dubok i težak intervju, dobra zapažanja i opservacije kako života sportista tako i današnjeg društva u kojem živimo. Sve najbolje joj želim u penziji, a pre svega zdravlja, pažnje i ljubavi bližnjih.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre 9 meseci

Puno srece u daljem zivotu!
S

SrdjanVgd

pre 9 meseci

Na utakmici, amaterski nivo, fudbal naravno, sam doziveo rupturu prednjih ukrstenih. Doduse, parcijalnu. Nikada u zivotu nisam doziveo takav bol u trenutku, a lomio sam sve zivo, vadili zube pod upalom bez anestezije, ujedali me strsljenovi. Padne ti mrak na oci i samo padnes. Kako padas osecas kao da si nogu polomio, znas nije noga, pogledas je, ali kao da ne osecas nogu, kao da se nesto otkinulo. U tom trenutku mi je proslo kroz glavu, ostadoh invalid zbog glupog fudbala iako ne znam sta je bilo, trenutak. Posle par minuta, kako prodje trenutna bol, mislis se ma nije nista, cak sam mislio i da nastavim utakmicu. Osecas da ti noga igra, da nije stabilna cak i kad sedis. Nisam isao na operaciju, jer mi je ortoped savetovao da, s obzirom da ne zivim od sporta da idem na terapije, da radim vezbe i da se cuvam. Strasna bol, pogotovo kada sa rupturom stanes nezgodno ili uvrnes nogu, bol je da padas u nesvest. To je bilo 2017. godine, od tada sam otisao na dva termina i osecao sam bol. Vise nisam. Uz sve to, meni je bila parcijalna ruptura, njoj je komplet. I ne cudi sto vise nije mogla, ni ja vise ne bih mogao da prolazim kroz to. U mislima ti je da ces ostati invalid do kraja zivota. Da li je vredno toga? Mislim da nije.
@

@srdjanvgd

pre 9 meseci

Prosle godine sam pokidao prednje ukrstene i medijalne ligamente, na to sve mi je stradao i meniskus, aposlutno tacno za bol, to je takav bol da to necu zaboraviti nikad , secam se da sam samo pao i gledam, a crno mi pred ocima, ne vidim nista, ulazi doktor sipa mi secer u usta da dodjem sebi…Nije mi bila parcijalna ruptura, iskidao sam do kraja sve, morao sam operaciju i 8 meseci svaki dan vezbe po 5h dnevno, to je pakao.Tek sam onda video koliko nisam cenio svoje zdravlje. Nesto te boli, zateze, igras jbg, guras, neki lek inekcija, ustvari ne treba nista od toga nego samo treba ceniti svoje zdravlje i stati kada ti telobsalje takve signale. Zavrsio sam oporavak, ali jos nisam odlucio da li cu se vratiti profesionalno fudbalu..
S

SrdjanVgd

pre 9 meseci

Upravo to. Celo prvo poluvreme sam igrao sa bolom u desnoj nozi, potkolenica. Imao sam osecaj kao da mi je cela potkolenica zategnuta, kao da imam grc neki ali jedna linija od zgloba do kolena. Na poluvremenu sam mislio da izadjem, ali sam rekao sebi ili cu zavrsiti ili ce me izneti. Ne mogu ni da zamislim koliko boli potpuna ruptura, i ova parcijalna mi je previse.
L

Ljuba šlog

pre 9 meseci

Šteta...Fina i lepa devojka i naravno dobra odbojkašica ali sra je tu je,bolje prihvatiti to nego ostati invalid!
J

Jaa

pre 9 meseci

Sta je steta? Pa nije zavrsila karijeru.
B

Belgrano

pre 9 meseci

Pre skoro godinu dana sam doziveo tesku povredu kolena i nisam se oporavio kako treba do danas a ne bavim se profesionalnim sportom. Bolovi, operacije, fizioterapije, stalno neki kao mali napredak, pa sledeci dan ne mozes da ustanes iz kreveta i bude tri puta gore, ne mozes da se obuces sam, da se istusiras i obuces em ti treba sat vremena em su bolovi nemoguci, sve to ubija psihicki, dok zivot pored tebe prolazi, mesec za mesecom. Mislim da se malo potcenjuje ova vrsta povreda, jer te zargonski receno ne ubija, ima milion puta gorih povreda i bolesti i svi ocekuju da ce proci za par meseci. Ali ne mogu ni da zamislim kako je kad kroz sve ovo prolazis ali nije cilj da stanes opet koliko toliko na noge, nego da igras profesionalno. Pritisak, lekovi, bolovi, stresovi, ma uzas jedan i nisam iznenadjen nimalo da je devojka odlucila i prelomila da je jednostavno dosta. Ima zivota i posle sporta i nemoj sebi taj "drugi" zivot upropastiti, svako dobro ti zelim i brz oporavak - kako fizicki tako i psihicki.