Komentari na vest

Jovana, Egonu, Bianka, Vargas, Sara, Herbots... Tržište odbojkašica je proključalo!

T

Tijana br 1

pre oko 1 godinu

Je najkolektivniji igrač na svetu. Bog jpj dao sve. Pre par godina Terza reče nije primač a ima najbolji prijem u reprezentaciji. Zvao je Vakif i odbila je. Sadašnji klub jr dao ponudu 2 900 000 eura za dve sezone tj jedna plus jedna. To je početak pregovora. Samo prva ponuda kluba u kom žele da ostane. Videćemo kako će se izjasniti i da li će biti većih ponuda. Sa druge strane videćemo šta ona traži i želi. Ubrzo će se verovatno sve znati. Nema menadžera, pa ona sama radi i taj deo posla.
h

hahahhaah

pre oko 1 godinu

500 miliona za 2 dana minimalno. Zamisli tuge da dva selektora, jedan bivsi a drugi sadasnji ni ne posalju ponudu za tebe. To dosta govori.
S

Selektore

pre oko 1 godinu

Oba bivša selektora je dovela sa reprezentacijom na vrh sveta. Treći tj novi se nada tome i sanja o tituli prvaka sveta sa njom u timu naravno.
I

Informacije slabe

pre oko 1 godinu

Terza je zvao prosle godine prvo nju pa Egonu odbile ga obe tj Fenerbahče. Vakif je želeo sada ali neće da ide nigde kako stoje stvari.
J

Jole_1290

pre oko 1 godinu

Gde će igrati Hena Kurtagić, Aleksandra Uzelac i Branka Tica?
k

kako gde

pre oko 1 godinu

Hena - Tent, Uzelac - Zeljo, Tica - Pazova
A

Ahab

pre oko 1 godinu

Hena lako može otići napolje sledece sezone jer je potpisala ugovor sa italijanskom agencijom Gold sport(matična agencija Maje Ognjenovic izmedju ostalog).
@

@ahab

pre oko 1 godinu

Hena ne može ni domacu ligu da odigra celu sezonu a ne da ide preko.Jedino ako im nesto drugo ne treba
A

Ahab

pre oko 1 godinu

Evo na par utakmica koliko je igrala vec je napravila blokova koji neki nisu od oktobra meseca, na utakmici protiv Partizana čak 11 blokova je imala, a šta bi bilo da igra od početka sezone kad je i za ovako kratko vreme na putu da postane najbolji bloker lige. Na svakom reprezentativnom takmičenju koje je igrala bila je proglašena za najboljeg blokera, ima ukupno 18 nagrada dosad. Uostalom mora biti da italijanski agenti nisu dobro procenili njen talenat, sigurno moraju da se informišu kod ovdašnjih "stručnjaka" što komentarišu po ovom sajtu haha.
@

@ahab

pre oko 1 godinu

Izlupala blokove uvek neugodnom Asu iz Batajnice i Omladincu hahahahhaha U Indjiji npr ni na horizontu. Sta bi tek bilo da je srednjak sa druge strane mreze u malo jacem treningu, umesto sto igra na iskustvo i prodaje deci fore i fazone
T

Tijanaaaa

pre oko 1 godinu

Sledece godine zaradjuje 1,5 miliona +premije. To su plate Bele Hak za 3 sezone
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

To jednostavno nije tacno, Bela trenutno prima oko 700 000 evra naspram 1 400 000 koliko ce Tica primiti sledece sezone, dakle duplo manje ako joj ne povecaju zaradu, sto nije isklkuceno, ovo joj je tek prva sezona u Koneljanu. Svejedno, obe su vrhunske igracice a to su cifre koje mi u zivotu necemo videti, osim ako se ne ozenimo nekom takvom, za te pare trpeo bih i odbojkaske samare ako nesto zgresim hahahahahahahah
d

donjuaaan

pre oko 1 godinu

Don Juan dokazao da ima 15 godina
O

Odbojka samo

pre oko 1 godinu

Tijana pa 3 mesta prazno. Ostale su za nju druga liga istok!
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Moram da te razocaram ali Izabela Hak trenutno dominira na poziciji zenskog korektora, Tijana nema sanse za MVP titulu ni na jednom takmicenju na kom se Bela pojavi sa klubom, njen hendikep je samo losa svedska reprezentacija.
n

nece biti

pre oko 1 godinu

Haak igra u klubu u kojem postoji prijem pre svega, 2 Amerikanke drže prijem Koneljana perfektno dok u Tijaninom klubu primači su loši. Koneljano je bolji klub trenutno od Ezačibašija i u dobroj je formi, kao Vakifbank prošle sezone ali Haak nije bolji korektor od Tijane. Tijana može da osvoji poen na užasno dignutu loptu dok Haak i Egonu to ne mogu.
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Pa dobro, nije Bela kriva sto joj daju idealne lopte hahahahahaha. Salu na stranu, nisi ti bas dobro gledao mjene napade ako mislis da ne moze da pretvori losu loptu u fantasrican poen. Bilo kako bilo, obe su sam vrh i meni vrlo simpaticne igracice, ako ti mislis da je Tica bolja i to postujem, pozz
A

Ahahahaha

pre oko 1 godinu

A kad Tihani u reprezentaciji crtaju prijem onda je to njeno velemajstorstvo predpostavljam??
d

dvostruki mvp svetskog

pre oko 1 godinu

prvenstva, sta ce njoj vise...jos olimpijsko zlato i moze sa 26 godina u penziju..
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Ako Fenerbahce opet pusti Melisu i osloni se na Lazarevu ili neku drugu osrednju korektorku, posto Egonu tesko da ce ostati u Turskoj, onda nisu ni zasluzili bolji plasman od onog brukanja s pocetka ove sezone hahahahahahah