Komentari na vest

Kolaković: Kad vidite rezultat, slika nije baš dobra, ali ima stvari s kojima možemo biti zadovoljni

S

Sunking

pre 7 meseci

Al' najbolji mi je ovaj stav... Izgubili smo, nije dobro... I to je to, nikom ništa,pojeo vuk magarca. Ni odgovornosti, ni promene... Ničega Nije smak sveta što su izgubili, ali igra nikakva
k

kshdkwk

pre 7 meseci

Čovek da se zahvali Atanasijeviću što je na vrhuncu svoje karijere,napravio od njega nekog trenera. Čovek ne zna gde udara,ovako nismo gubili glatko odavno ....
m

ma šta reče

pre 7 meseci

Kakav Atanasijevic.On je njega kao klinca uveo u reprezentaciju i sve ove momke pocev od 2010 godine kad je isla smena.On je bio 2004 i 2008 na OI igraoje finala SV i uzimao svetske i evropske medalje i one iz svetske lige kad je Atanasijevic bio pionir.Poveo ga i 2011 na EP u Beč i imao je zbog njega docek izasao na balkon prvi put i ako Bata nije bio u sastavu na finalu EP.
h

hahahahihihi

pre 7 meseci

2003. do 2014. godine osvojio je Igor sa našom selekcijom čak 12 medalja, prvo kao pomoćnik Ljube Travice, a potom od 2006. i kao prvi trener. Samo jednu sa Batom na EP 2013.O cemu ti pricas decko?
n

nadrealnooo

pre 7 meseci

Sve stoji samo si zaboravio da dodas da nam je u zadnjih 50 godina tŕeci tim koji smo mogli da sastavimo bio bolji od ovoga. Bitna činjenica da smo u kanalu sto se tice odbojke. Tu vise nema igraca koji moze ozbiljnu odbojku da igra. I to zna svako ko prati odbojku da je ovo maximum maximuma ove ekipe.