Navijači Voše biće osmi igrač protiv Flensburga (©Starsport)
Navijači Voše biće osmi igrač protiv Flensburga (©Starsport)

Krcata Slana bara čeka Flensburg

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.02.24. | 15:33

Deset dana pre utakmice sa nemačkim velikanom u Top 16 fazi Lige Evrope, RK Vojvodina saopštila da su karte podeljene

Očekivalo se da će Vojvodina 20. februara da dočeka šampiona Evrope iz 2014. godine, Flensburg, u SPENS-u u drugom kolu druge faze rukometne Lige Evrope, ali u upravi Novosađana su se odlučili da Simona Pitlika, Jima Gotfridsona i ostale zvezde tima sa Baltika ugoste u svojoj dvorani Slana bara koja može da primi oko 2.000 navijača.

Izabrane vesti

Za manje od 24 sata rezervisane su sve karte, 10 dana pre istorijske utakmice. Oni koji su poslali zahtev dobiće kartu, samo malo strpljenja sa potvrdom rezervacije. Molimo za razumevanje što neće moći svi da prisustvuju ovom spektaklu. Hvala svima na podršci svih ovih godina. Napravimo susret za pamćenje i pošaljimo najbolju moguću sliku u svet”, saopštili su u Voši.

Desetostruki uzastopni šampion Srbije u utorak kreće Top 16 fazu Lige Evrope u Švajcarskoj protiv Kadeten Šafhauzena.

Podsetimo, četa Borisa Rojevića je u konkurenciji danskog Silkeborga, španske La Riohe i makedonskog Alkaloida bila druga u Grupi E i sa četiri pobede i dva poraza i u narednoj fazi prenela je dva boda. Sva četiri tima, Vojvodina, Silkeborg, Flensburg i Kadeten, kreću u borbu za tri mesta u nokaut fazi sa po dva boda.

19.30: (4,90) Partizan (10,0) Vojvodina (1,25)

Pobednik grupe ide direktno u četvrtfinale, a drugoplasirani i trećeplasirani tim igraće plej-of za mesto među osam najboljih timova u drugorangiranog EHF takmičenju.



tagovi

RK VojvodinaRK FlensburgRukometna Liga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara