""
""

Lorenco je provalio Dukatijevu katalonsku caku

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.17. | 10:25

Uprkos promenama konfiguracije piste Katalunja, Španac misli da konačno zna kako da vozi konkurentno brze krugove na “domestičiju”

Svi se spremaju za boj u Kataloniji. Horhe Lorenco je faktički domaćin, ali se po prethodnim partijama u italijanskom kombinezonu ne može reći da on ima naročitu veštinu na Dukatijevom motociklu. To su činjenice, mada bi po njegovoj izjavi na nedeljnoj trci mogli da gledamo jednog potpuno novog Lorenca. Naime, šampion iz 2015. Tvrdi da je konačno savladao tehniku vožnje “domestičija” na katalonskom asfaltu.
“Mislim da će se naš osećaj na narednoj pisti menjati. Jednostavno, moraćemo da razumemo kako različiti motocikli reaguju na promene sektora na pisti. Naravno, sa testa nosim jako pozitivne utiske. Bio sam najbrži motociklista Dukatija na testu, pa mi to dodatno podiže samopouzdanje pred mojim navijačima”, kaže Horhe Lorenco, i procenjuje svoje eventualne domete.
“Na Katalunji sam uvek imao dobar osećaj, a prate me i lepa sećanja na rezultate iz prošlosti. Svakako sam spremniji nego u Italiji”, kaže na kraju Horhe Lorenco.

Izabrane vesti

(Foto: Printscreen)


tagovi

Moto gpkatalunjaHorhe LorencoDukati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara