""
""

Mali Vinjales se okuražio – preti Doktoru u Muđelu

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.05.17. | 09:13

U boksu Jamahe je živo. Maverik Vinjales je savladao kompleks drugog vozača u ekipi, pa sad otvoreno poziva Rosija u trku do pobede ni manje ni više nego u Muđelu

Od idolopoklonstva do trenutka kada se olako poziva na crtu u Moto GP konkurenciji nit je tanka. Tako i treba da bude, jer timska disciplina i međusobno propuštanje motociklista nije ono zbog čega se voli kraljevska klasa. Zato sportski treba shvatiti izjavu Maverika Vinjalesa koji zakazuje dvoboj sa Rosijem i to na njegovom Muđelu.
“Znam da će u Muđelu trka biti teška jer je to posebno mesto za Valentina. Sada će biti dodatno motivisan, ali spreman sam! To je jedna od staza na kojima se osećam odlično i na kojima mi je na Jamahinom motociklu veoma udobno”, rekao je Vinjales, ali nije obećao pobedu. Trenutno je dovoljno i to što Rosiju zakazuje fer trku do pobede boljeg.
“Ne želim da kreiram atmosferu i očekivanja, jer sam to uradio u Herezu i nije se dobro završilo. Bilo bi lepo da bude dosta borbi, da pružimo navijačima  šou. Naravno da će Valentino biti najopasniji jer će želeti dodatno da se dokaže pred domaćom publikom”, Vinjalesov je komentar koji upućuje na uzbuđenje koje će nas naredne nedelje snaći u pričama i trci na Muđelu.

Izabrane vesti

(Foto: Movistar Jamaha, Moto GP Press)


tagovi

JamahaMoto gpTrka u MuđeluValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara