(© MN Press)
(© MN Press)

Marko Ivović propušta provere sa Turskom

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.08.23. | 12:32

Srbija oslabljena u Istanbulu

Još jedan udarac pretrpeo je Igor Kolaković. Neposredno pred odlazak u Tursku, selektor Srbije je ostao bez važnog igrača, pošto je sa spiska kandidata za provere u Istanbulu ispao Marko Ivović.

Dok su Orlovi odleteli na Bosfor (sa 14 igrača), provereni primač servisa je ostao u Beogradu kako bi bio podvrgnut terapijama i spreman dočekao narednu sedmicu, završnu u sklopu priprema za Prvenstvo Evrope, a taj turnir je daleko važniji od testova sa Turskom.

Izabrane vesti

S druge strane, na ovaj način je smanjena rotacija stručnom štabu, što znači da Kolaković na poziciji primača ima Uroša Kovačevića, Mirana Kujundžića, Pavla Perića i Veljka Mašulovića. Svi oni konkurišu za provere u hali „Burhan Felek“. Najpre u petak od 16.30, potom u subotu od 14.00 časova.

Podsetimo da je tokom srede odlučeno da u Beogradu, posle rada na Kopaoniku, ostanu tehničar Andrija Vulikić i korektor Božidar Vučićević, a da se ne zna šta će biti sa Srećkom Lisincem, koji se dugo oporavlja posle operacije leđa i čeka dozvolu lekara da se vrati na teren.


tagovi

Muška odbojkaška reprezentacija SrbijeMarko IvovićIgor Kolaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara