Komentari na vest

Možda mu u reprezentaciji nedostaje zlato, ali Gvideti je u Turskoj odbojkaški sultan!

B

Bole KG

pre 7 meseci

Od kada nema Brankice taktika ostalih timova protiv Srbije pusti pajp bez bloka.Tužno.A i ne igra Maja sa njima jer svesna da ne mogu.
B

Bara bar

pre 7 meseci

Dok je bila tu, protivnik imao besplatnih 10 blokova po utakmici. Kad ne zna june ništa osim da zabija iz sve snage sebi pod noge.
P

Promena odmah

pre 7 meseci

Primac stranac nam treba i to odmah.To je svima jasno.Ostalo donekle i imamo po pozicijama.
N

Ne moze

pre 7 meseci

Vec smo ispunili kvotu za mesto stranca... Nije ovo klub da mozes 12 stranih...
G

Gospodin BL

pre 7 meseci

Ne moze Nismo ispunili kvote.Brankica je bila kao stranac.Hteli smo Vargas al zbog nje nije mogla tj dok igra Brankica.Sad memamo stranca sem ako Brsnkica zaigra na OI 2024
A

A ustvari

pre 7 meseci

Imamo.
e

e moj Gvido

pre 7 meseci

Uzmi sve trofeje u klubu il nijedan.Ne zanima nas to.Na OI nakon srebrna i bronze moras doneti medalju. Oravdanje ne postoji.Nas samo to zanima.ZLATO TREBA AL OK I OSTALE MEDALJE.
r

rec velikana

pre 7 meseci

Stefana 2017 nakon finala EP Da nam nije bilo Tijane! Svi da je ljubimo", ona je kraljica sa njom u reprezentaciji se lako osvaja sve kroz suze je dodala Stefana koja je bila i najbolji bloker EP 2017
B

Begić legenda

pre 7 meseci

Steva MRAK @ Imamo al ne bi nijedna u BIH bila u postavi realno.
s

sećamo se

pre 7 meseci

Jel to onaj velikan što se 21e štekao u reprezentaciji da dobije besplatnu medalju, iako nije bila u stanju da brani boje nacionalnog dresa? Na njeno obitavanje u reprezentaciji te godine poziv nije dobila najbolji bloker lige šampiona.
b

bosance u bosnu

pre 7 meseci

slobodna je da ide da osvaja sa voljenom bih
D

Da da da

pre 7 meseci

sećamo se Stefana je legenda 16 medalja sa Srbijom.Finale OI evropski i svetski prvak.Osvojila ligu aampiona.Najbolji bloker evrppe bila 2017.
M

Mokri lug

pre 7 meseci

Brankica bila najbolji primac te 2017 i 2015 na Svetskom kupu.Naravno i 2016 na OI i 2018 na svetskom prvenstvu.
T

Tata Boža

pre 7 meseci

Srpkinje iz RS i celog sveta u reprezentaciju.Mora da ima neka koja moze da odigra primaca i da napadne.Sa jednim napadacem samo ne mozemo vise sa osvajamo medalje.To je svima jasno.
L

Legenda zauvek

pre 7 meseci

Mokri lug Naravno a naslednice njene 3 liga zapad...
R

Remont Servis

pre 7 meseci

Gvideti na OI ne može dalje od četvrtfinala.Videce se sve.Zao mi devojaka samo.
s

slazem se

pre 7 meseci

Sa ovim primačima koje imamo naravno da ne noze.Maja starija godinu dana.Em on nije trener kiji moze sa reprezentacijom da osvaja medalja na oi.Ni na svetskom nece uraditi nista.Nije kalibar za to.
S

Steva MRAK

pre 7 meseci

Mi nemamo primace druze...
s

strsljen.srbenda

pre 7 meseci

E,vala se usrecio Fener sa ovim dabama Edom i drcom....pihhhh
N

Ne lupaj molim Te

pre 7 meseci

Ne laprdaj, Fener izgubio iskljucivo zbog loseg prijema. Kakve veze imaju Drca i Eda sa losim prijemom servisa naopako. Drca odigrala dobro. Ekipa nije uigrana promenili su dizaca, ekipa vec 3 sezone menja dizaca i tesko je odmah biti uigran. 2021. igrala im Naz taman se uigrali, prosle sezone dodje Makris, taman se s njom uigraju ona ode u THY a dodje Drca.. ne pisi svasta ako se ne razumes. Vakif nije menjao skoro nista, dizac im je isti vec par godina i ocekivano je da ce biti uigraniji na pocetku sezone jer bitniji srafovi ekipe nisu menjani.
S

SvrakaShearer

pre 7 meseci

Bravo Giovani, bravo Vakif. Jeste nasa Busa pomogla sa par finih poena kao izmena te na prijemu, ali je apsolutni hit bila Dzordan Thompson - amerikanka, novi korektor Vakifa. Od 2drugog seta do kraja fantastican prolaz je imala. Naravno i cestitke ostalim curama dizac Cansu, oba blokera Zehra i nova mlada, Gabi kapiten, Franeti je imala dobrih i losih momenata. Ayca Aykac je dobar libero, malo je bila nesigurnija veceras ali ona je dobar igarac skroz
P

Pala magla

pre 7 meseci

Na klupi je?
k

komedija

pre 7 meseci

Ona nema šanse da bi pomogla Lajkovcu il Ubu,Partizanu u našoj ligi.Ni Lazović takođe.Uzelac je bolja od njih pa prošle godine nije u Srbiji mogla do titule.Prošle godine bila 10 u Turskoj.Nijedan MVP trofej kao igrač nema naravno.
K

Komedija

pre 7 meseci

@komedija, sam sebi dao nadimak, s obzirom da ti je nivo poznavanja odbojke komedija. Aj sad lepo prvo naucis poziciju koju igra Busa pa pises. Idi gledaj stoni tenis
p

podatak

pre 7 meseci

Ovi “stručnjaci” što primača gledaju isključivo kroz broj osvojenih poena su komedija…Buša je uvek bila defanzivniji primač čija je uloga u reprezentaciji bila da “čuva” Brankicu na prijemu i da se brani u zadnjoj liniji. Lazovic takodje ima tu ulogu u reprezentaciji, dok je Uzelac taj ofanzivniji primač čija će uloga biti da pravi poene kao Brankica nekad. Ulogu kao Buša sada je u Vakifu pre 2 sezone imala Amerikanka Barč-Hekli i tad su sve živo osvojili u sezoni 2021-22.
d

da da da

pre 7 meseci

Komedija 100 posto u pravu.Uzelac kao primac nije pravila razliku u super ligi Srbije prosle godin3 a i ostale sa pozicije primaca iz reprezentacije u nasoj ligi da se vrate ne bi pomogle ili pravile razliku.Nemaju kvalitet.GABI sinoc najbolji poenter u Vakifu.Brankica je pravila razliku ove ostale pokrivaju libera na prijemu.Sad ce to Gvideti da sredi sve.Veliki strucnjak sultan
V

Volleyball fan

pre 7 meseci

podatak Ne postoji defanzivniji primac.Il jesi il nisi.Ona je prosek igrač.Ona nema dobar prijem a u napadu prosek.Ne treba da pokriva nikoga trecinu terena svaka pokriva libero i 2 primaca.Kad je na mrezi u bloku je ne prokriva niko i umesto nje nema da napadne ko drugi iz zone 4.Srednjak kad je na mrezi mora i da napada ne samo blokira.Kome treba takav primac i da ima ful prijem ne gadjas je i koja je njena uloga onda.Da šeta po terenu i servira ako je nema već u napadu i ne prima servis.Sedi 1.Treba nam primac u reprezentaciji da uzme 25 poena svaku utakmicu .
i

ironija

pre 7 meseci

Što ta Gabi nije napravila razliku u finalu SP protiv nas?A da rekoše Brazilci da nemaju valjanog korektora koji će im praviti poene. Znači i sami su priznali da ni najbolji svetski primač ne može da napravi tu razliku koju može korektor koji je svetska klasa poput Tijane.
h

hihihaha

pre 7 meseci

Busa i prijem hahahahahaha E bas sam se nasmejao.
C

Crna Gora mila

pre 7 meseci

Busa crnogorka kao i Bjelica.
B

Buša

pre 7 meseci

U 5.setu da nije bilo Bianke i da pokriva libera na prijemu ne bi videli trofeja. Libero im je uzas, da nemaju zakon u ligi da mogu 3 stranca u terenu pa ova Ayca ne bi videla dres Vakifbanka, samo zato sto je Turkinja igra i to je sve. Ocajan nivo igraca za takav klub. 80% poena koje je Fener dobio na servis je zbog ocajnog libera.
p

pero7

pre 7 meseci

da nije bilo.ovo ono..da Savicevic nije iznudio.aut pitanje da li bi Masaro posle 5 minuta dao go
č

činjenica

pre 7 meseci

Prvi libero turske reprezentacije je Gizem Orge iz Fenera i ubedljivo je najbolji njihov libero, dok se od ove 2, Simge Akoz i Ayce ne zna koja je gora...
B

Buša

pre 7 meseci

@činjenica, znam ja ko je prvi libero Turske ja pricam o Vakifu i Ayci, da nemaju probleme klubovi sa brojem stranaca Ayca ne bi obukla dres Vakifbanka nikad, jer nije taj nivo. Gizem jeste njihov najbolji libero al i ona ima “kanal” momente, mada ni sinoc nije blistala. Moze se reci za Vargas svasta najbolja Fener ne moze bez nje, al iskreno Fener i te kako moze bez Vargas, ali ne moze bez Brazilke Ana Cristine, prosle godine 70% teskih lopti je resavala ona. Tesko Feneru ako se ona ne oporavi bar do drugog dela sezone.
M

Marko BH

pre 7 meseci

Nisam gledao .Buša na klupi ako sam razumeo?
B

Buša

pre 7 meseci

@Marko, nije bila celu utakmicu na klupi. Ulazila je u svakom setu menjao je nju i Ali Franti stalno. Ali je Buša igrala ceo 5.set. Bila je super u 5.setu na prijemu i znacajno je pokrivala libera Vakifa koji je celu utakmicu imao problem sa prijemom.
S

Stara kuka

pre 7 meseci

Primac koji se opisuje kako dobro pokriva libera.Koliko poena je imala.Gabi 20 poena kao primac i napravila razliku.Zamisli korektora i kazes sjajno je štitila primaca u napadu i bila je uvek na svom mestu ispod bloka.
m

ma jasno sve

pre 7 meseci

Sve ih Tijana napravila svetskim sampionkama.U Belgiji igrale ne bi u postavi a ne u Italiji Brazilu Poljskoj Kini Japanu Holandiji Kanadi Americi itd.
S

Stara kuka

pre 7 meseci

ma jasno sve Pa Stefana i Maja su nakon plasmana u Riju u finale 2016 rekle lepo nikad ne bi uzele olimpijsku medalju bez naše Tiće ona je cudo.Podigla nas je sve.Pravi razliku i donosi prednost.Ponosne smo je imamo.
H

Hahahahahaahahahah

pre 7 meseci

@stara kuka, al si ti dobro povukao jutros. Pa ti lice ne znas pozicije al pises komentare. Kakvi korektori sta ti bulaznis. Busa nije mogla ni imati poene jer je ulazila u drugu liniju da stabilizuje prijem, a Gabi i jeste prvi poenter Vakifa cak i jaci sraf nego korektor. Aj dodji sebi obrazuj se pa pisi i laprdaj. Osobo koja si ocigledno previse nervozna i puna gneva i dodjes da pljujes srpske reprezentativke. Podeli sa nama koliko te placaju
S

Stara kuka

pre 7 meseci

Hahahaha Ne izvrci.Lepo pise sve .Gabi je primac koji pravi razliku.Busa sedi na klupi i nije napadac nije igrac koji pravi razliku resava utakmice.Nije njena uloga u timu da pokriva libera.Postoje dva libera u timu.Za Tijanu sam rekao da je igrac koji pravi razliku i da je sve nase igracice koje su prosek podigla u svetski vrh osvajajuci titule prvaka sveta i medalje sa OI.Vrlo jasno.To su nakon OI rekle Maja i Stefana.Sve je tu jasno.
P

Prestata kuka

pre 7 meseci

@Stara kuka, pa naravno ih je Tijana podigla jer je reprezentaciji bio potreban igrac kao ona za velika dela. Sta je Italija bez Egonu (evo videli smo niko i nista 4.mesto EP, nisu se direktno kvalifikovali na OI), sta je Turska bez Vargas, videli smo pre nje nisu videle zlata, a na OI su se prvi put kvalifikovali OVE GODINE, do tad su svaki put cekali posebne dozvole da dodju na OI putem rankinga, sta je Brazil bez Gabi, niko i nista, ali Brazil nema ono sto ima Srbija, ne moze primac biti jaci poenter i nosilac igre kao korektor. Brate aj nauci sta znaci korektor za svaku ekipu pa pisi nebuloze. Srbija je pre Tijane imala Jovaku Brakocevic al Jovana nije svetska klasa kao Tijana, Egonu, Haak, Vargas. Svaka ekipa treba da ima tu jednu igracicu koja ce biti dominantna i donositi razliku, zato je Brazil propalitet jer posle Sejle nisu napravili normalnog korektora koji ce im donositi razliku.
K

Kvalitet 0

pre 7 meseci

Busa ce igrati u Rumi.Jedino tada.
S

Sve jasno

pre 7 meseci

Brazil u generaciji Zibe imao korektora koji je jedino mogao da igra u Grckoj.Srbija Vanja i Kvisko na mec lopti uvek im mozes dati loptu.Posle i Nikic i Kovacevic N pa Uros i Ivovic isto ne zna se koje bio bolji.Ove pokrivaju libera hahaha.To je krenulo od Malesevic iz Rija igra 5 setova i ima 4 poena Onda dodje u Zvezdu i nema je nigde.Tijani spomenik sve zajedno da podignu.
H

Hahahahahahahahahahahah

pre 7 meseci

@sve jasno, sve jasno kakav si lik kad poredis muski i zenski odbojku. Sedi jedan i pali
s

sve jasno

pre 7 meseci

Hahaha Odbojka je odbojka.U Zenskoj primači ne treba da imaju napad.Ne lupaj molim te.Libera napr Milojevic onda stavimo na primaca i cao.Ne treba napad blok samo neka prima servis.Primac mora biti kompletan igrac.Kako u muskoj tako u zenskoj odbojci.Nase drze prijem na 3 metra i Tijana puca godinama na 2 ili 3 bloka.Iz aviona se zna ko napada.Jer ne nogu one PRIMACI da prolaze sa kraja.
n

nepravda bas

pre 7 meseci

Busa i Lazovic idu na OI.Jedan Podrascanin i Lisinac se bore za to.Jedan Uros Kovacevic itd.Italijani kao prvaci sveta...Mada zenski i muski sport porediti.Smesno.