Komentari na vest

Nikola Grbić bez titule u Italiji: Nismo bili ni blizu naših najboljih partija, a ne znam zbog čega

G

Gost2244

pre gotovo 2 godine

Najvece razocaranje u Perudji je forma i igra Leona cele sezone. Takodje i vremesni Anderson je vidno u padu karijere i igre... Pored toga veliko nezadovoljstvo Plotnickog sto je na klupi pa i kad je igrao nije davao maksimum. Sve to je ucinilo da su rezultati izostali i pokazuje da imena ne znace i ne osiguravaju rezultate i titule. Zaksa i Lube (povreda Huantorene je ironicno bila dobra stvar za klub) imaju mlade primace koji su kvalitetni i zeljni igre i dokazivanja i to dalo rezultat.
G

Gost29884

pre gotovo 2 godine

Najvece razocaranje u Perudji je forma i igra Leona cele sezone. Takodje i vremesni Anderson je vidno u padu karijere i igre... Pored toga veliko nezadovoljstvo Plotnickog sto je na klupi pa i kad je igrao nije davao moksimum. Sve to je ucinilo da su rezultati izostali i ookazuje da imena ne znace i ne osiguravaju rezultate. Zaksa i Lube (povreda Huantorene je ironicno bila dibra stvar za klub) imaju mlade primace koji su kvalitetni i zeljni igre i dokazivanja i to daje rezultate.
S

Slaba ocena

pre gotovo 2 godine

Može se reći debakl s obzirom da je Perugia imala najjači sastav od svih nabrojanih (čak bih rekao ubedljivo najjači). A na kraju od titule i Lige Šampiona - ništa. Kup - uredu, ali premršavo kada se uzmu ambicije kluba. Nije ovakva ekipa sastavljena da se napadne kup (koji su osvajali i sa slabijim sastavima) već titula koja im godinama izmiče + Liga Šampiona kao najjače evropsko takmičenje.
E

Eww

pre gotovo 2 godine

Perudji je potreban bolji korektor, Rychlicki ipak nije taj nivo i on je najslabija karika tima.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Ne samo da mi je Perudja razocarenje ove sezone kako su pali pred kraj regularnog dela vec mi je iskreno i iznenadjenje sto je Lube odigrao kako je odigrao.Trentino mi je najozbiljnije delovao u finisu ali Modena je posle perudje bila na startu sezone po meni najbolji tim.Pjacenca je na startu ozbiljno delovala ali bice da je to bio samo jak nalet na pocetku jer posle jednostavno nisu mogli protiv objektivno jacih od sebe ali svakako me je Perudja razocarala.