Komentari na vest

Ništa od medalje, kraj za Orlove u četvrtfinalu! Poljaci dugo strepeli, ali cilj ostvarili

S

Selektor matters

pre 8 meseci

A nije odgovaralo kada je Kovač sa ovim polovnjacima bio šampion Evrope pa posle četvrti, između toga peti u VNL. Bolje je Montenegrin Kolaković deveti na svetu (potvrdjeno i u VNL) i šesti u Evropi....
n

nekompletni a sjajni

pre 8 meseci

Da su bili Uros i Lisinac pobedili bi.
n

nepravda 123

pre 8 meseci

Odbojkasi i odbojkasice imaju docek samo za zlato.Košarkašice i za bronzu a košarkaši rukometaši i rukometašice i za srebro.Rukomet imao doček i za devojke i muške u BG kad smo bili domaći i uzeli srebro.Odbojka nije 2021 za srebro na euru a i ove godine.Za bronzu da ne pričam.Isto vazi i za odbojkaše.Košarka 2023 za srebro DA a odbojka za srebro NE 2023...
N

Nnnnn

pre 8 meseci

Odbojkasice se otisle u Kinu tako da docek nije bio realan. Pritom dosle su kuci u ponedeljak i imale odmor 2/3 dana. Docek za kosarkase je normalan jer medalju u kosarci nismo videli od 2017.
n

nepravda 1234

pre 8 meseci

Pa uvek imaju za srebro KOŠARKAŠI 2009,2015 i 2017.Rukomet takođe 2012 i 2013 u Beogradu.Zašo odbojkašice nisu imale doček 2021 za srebro u Beogradu ili 2007 za srebro ili 2011 za zlato u Beogradu.Košarkasice imale za bronzu 2019 sa EP a odbojkašice nisu za 3 medalje u 2015...Takođe i bronza 2015 EP .Doček traje sat vremena kakve kvalifikacije ...Za to se igra i živi.Nema izgovora.Rukomet imao za bronzu 2001...Tako da....2011 i 2021 se znalo kada su usle u finale da imaju medalju imalo se vremena za sve.Samo nekome to nije odgovaralo.Kao i 2023.Isto je sa odbojkašima...
p

pa sada...

pre 8 meseci

2015,2016 i 2017 3 godine za redom su imali za srebro...Imali su i za bronzu i srebro do 2010.Nije to baš tako...
G

Gost29984759902

pre 8 meseci

Predvideo sam ispadanje u 1/8 finala tako da je ovo uspeh! Mnogo tu nedostaje... Najvise primaci i dizaci. Kujundzic i drzi neki nivo, Peric krut prijem nema... Dizaci zaostali u vremenu, sporo dizanje, a kod teskih lopti i neprecizno. Ideja da se Kovacevic zadrzi u timu zbog olimpijskog turnira tesko da ce dati rezultat obzirom na povrede, operaciju, njegov povratak na visok bice veoma tezak. Nazalost losa politika rada saveza poslednjih 15g u stvaranju igraca i uvodjenje u reprezentaciju dala je svoj los rezultat. Spiskovi gde se guraju raznorazni nekvalitetni igraci zarad prodaje u nizerazredne lige po evropi. Nema plana i kontinuranog rada ni u savezu ni po klubovima... U takvoj situaciji 1/4 finala je uspeh.
p

pilllad

pre 8 meseci

Dok ne iskopamo novog Miljkovica, Gerica... Nista od odbojke.
s

ssssssss

pre 8 meseci

Ne pratim odbojku toliko osim kad igraju nasi. Koja je prica sa ovim Kubancima, evo prosli put za Tursku igrala ona i upropastila nas, sad za Poljake ovaj?
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Igraju ljudi. Ko nam kriv što mislimo da nam netrebaju bolji igrači.
M

Moracki zet

pre 8 meseci

Nema sto, dali su maksimum, dalje se nije moglo i to je to. Pokazali su ovi mladji da se na njih moze racunati i nadam se da ce se odbojka vratiti kuci dje joj je i mjesto. Bukvalno ovim momcima sve staje u 2-3 utakmice sad za 20ak dana, dje moraju dati sve od sebe i plasirati se na OI. Kako god se zna mora se pobijeti Japan (domacin kv. turnira) i SAD ili Slovenija.
J

Jaa

pre 8 meseci

Sta ce Slovenac Miran Kujundzic u reprezentaciji Srbije?
m

mirane

pre 8 meseci

On je Hrvat iz Subotice
G

Gost555

pre 8 meseci

Ocekivano.
N

Nnnnnn

pre 8 meseci

Tesko bez Lisinca, Krsmanovic u svaki blok kasni. Dizac strasno, nacin njegovog dizanja moze proci protiv Rumuna al protiv srednjaka “ubica” kakve imaju Poljaci tesko. Koja je svrha Urosa na ovom takmicenju? Zasto selektor nije poveo nekog mladjeg igraca da se bar uvodi u reprezentaciju da kad Uros ode ima ko da igra, a Urosa ostavio da se oporavlja u Srbiji? Tuga i zalost… da mi je znati kako je ovaj covek zamenio Bobu Kovaca… ako ne dodje do nekih promena dugo ova reprezentacija nece videti medalju..
T

Trenercina

pre 8 meseci

Previse gresaka Kolakovica!!!
o

opet

pre 8 meseci

Opet tako blizu a tako daleko.
g

glavo luda

pre 8 meseci

U polufinalu objektivno najbolji timovi - Poljska, Slovenija, Francuska i Italija.
i

iz sljivika

pre 8 meseci

Treći set je odlučio. Šteta što tada nismo iskoristili neigranje onog kubanca. Ipak, poljaci su daleko bolji, pokriveni na svim pozicijama plus duža klupa. Kod nas nema ni prve postave. Kujundžić i Perić najlošiji, ali ne da im nije dan već ne mogu bolje. Bar smo prvi i treći set odigrali na nivou.
T

TP-1

pre 8 meseci

Sta se desilo sa nasom muskom odbojkom? Lose u zadnje vreme.
L

Logitech

pre 8 meseci

Desilo se to da su Starovica, Novicu Bjelicu, Gerica, Miljkovica, i tu mocnu generaciju stigle godine i da su morali da zavrse karijeru.
T

Televizor

pre 8 meseci

Slaba baza za razliku od zenske odbojke, kod devojcica se ovaj sport masovno trenira, pa imaju odakle da crpe talente, kod muskaraca je suprotna situacija.
N

Niks123

pre 8 meseci

Ja nikad u životu nisam video ekipu sa toliko servis grešaka,neznam jesmo imali 3 ili 4 set lopte i svaki put greška iz servisa,umesto da se ušlo makar u poen pa šta Bog da
i

iz sljivika

pre 8 meseci

A meni se pak čini da nikad lošiji blok nismo imali.
P

Plava

pre 8 meseci

Četa ponovo će da rešetka. Odlična igra bez 3 standardna igrača i igre mlađih Kujundžića i Perić daju za pravo da će ostvariti najveći cilj ove godine i osvojiti u Japanu jedno od 2 mesta koje vode na olimpijadu
j

jaaaaaaa

pre 8 meseci

ocekivano,poljacisu mnogo bolji od nas,ja sammislio da ce biti 3:0 a na kraju cak da smo pobedili treci set mozda bi nesto i uradili ali realno ova reprezentacija nije za najvise ciljeve i 90% nece se ni plasirati na Oi

Crno Beli Partizan

pre 8 meseci

Baš sam naleteo na treći set, baš je napet bio, velika šteta, imali smo ih. Ali nije bilo te koncetracije i mnogo smo grešili, pogotovo na servisu. Uglavnom tu smo mi i dalje u nekom vrhu po kvalitetu, ali Poljska i Italija su neki viši nivo. Šteta što smo morali da se sudarimo sa nijma pre polufinala, mislim da bi sve ostale mogli dobiti.

nikosnikos942@gmail.com

pre 8 meseci

Glavu gore šampioni!
G

Gost GM

pre 8 meseci

Kako mozemo na OI?
A

Arc Stenton

pre 8 meseci

Za mene su oni veci heroji od kosarkasa. Tukli su slabije od sebe, nisu zakazali, imali su tezak zreb, danas je jedna lopta u trecem setu odlucivala ishod meca, bili su na pragu iznenadjenja. Idemo sada u Tokio po olimpijsku vizu, srecno momci, zasluzujete!
e

eks tehnicar

pre 8 meseci

Faktori: Kujundzic, libero i dizac. Gledam, Kujundzic 17 poena. Zavidan broj protiv jake Poljske, ali....Svaku, ali svaku vaznu loptu koja lomi rezultetat on nije prosao. Ni jednu. A svaki napad kad, god su mogli, Poljaci su isli na kraj mreze na kom je - Kujunzic. Nema visinu. Kratke ruke. Tacka... Kapur nije pokupio nista. NISTA. Dizac? Sta reci ? Koje posebne kvalitete ima?..Ok , poraz je ocekivan. Poljaci su klasa iznad.Ali, neke stvari bodu oci. Kolakovic je, zapravo, idealan za osrednji tim. Sto se tice Olimpijade - nije relano da idemo sa ovako limitiranom ekipom. Nista odbojka nazalost ne gubi sa odsustvom Srbije.

Kukaa

pre 8 meseci

Bravo gajo super vodis srpsku odbojku
N

Nenad B.

pre 8 meseci

1/4 finala je bio realan domet ove ekipe. Pružili smo mnogo jači otpor favorizovanim Poljacima i da smo dobili treći set, a bilo je itekako blizu, svašta je moglo da se desi u nastavku. Sve u svemu momci su dali sve od od sebe i treba im čestitati na prikazanom na ovom EP.
V

Vinegar

pre 8 meseci

Slabije pratim odbojku, je l moze neko da mi objasni u vezi sa ovim Kubancem. Ja sam siguran da je on pre jedno 12 godina igrao za Kubu, a sada vidim da ima 30 godina i da je debitovao 2007, znaci sa 14 godina?? Kako je to moguce?
B

BST

pre 8 meseci

Napravi pauzu od dve godine od momenta kad uzme novo državljanstvo i nakon toga može da igra za novu reprezentaciju.
N

Nnnnnn

pre 8 meseci

Ozenio Poljakinju dobio papire pauzirao i igra za njih. A realno im i ne treba. Imaju prejake igraceee na poziciji primaca. Sliwka Kamil Semenuk Fornal sve klase… al eto njegova odluka vrv
D

DrvoMama

pre 8 meseci

Rastimana banda Smesna odbojka
B

Boranija

pre 8 meseci

Niko mi vise zivaca nije pojeo u poslednjih 25 godina od odbojkasa... bilo je tu puno uspeha i medalja i hvala im na tome... ali vise sam se puta razocarao... brate u*eremo se protiv brazila i poljaka redovno ali bas redovno se istovarimo za citav kamion! Ovi nam se nude a mi nikako da to iskoristimo... svaka cast za trud ali momci, fali vam m*da...
s

srka

pre 8 meseci

Jbg, imali smo veliku šansu u trećem setu. Da smo ga dobili, mislim da Poljska posle takve drame, ne bi imala snage da se vrati u meč. Ušla bi im voda u uši, uhvatila bi ih panika i teško bi se izvukli iz takvog psihološkog stanja. Posle tako izgubljenog trećeg seta, jasno je bilo da se mi ne možemo vratiti u meč i da će četvrti set biti rutina. Sve u svemu, treći set je prelomio i odlučio meč, nema nikakve dileme.
L

Lolaa

pre 8 meseci

Glavu gore, nije mnogo falilo! Idemo dalje momci.
B

Brundo

pre 8 meseci

Sasvim ocekivano.Poljska je bolja reprezentacija sa boljim selektorom.Vrlo tesko cemo da se plasiramo na OI.Rekao bih da je to nemoguca misija.
T

Transfer Boy

pre 8 meseci

Velika steta za treci set..Dovelo bi to i do petog, gde bi bilo sve otvoreno i moguce