Njujork se brani u Bruklinu

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.11.18. | 11:48

Nakon što je pokorio Menhetn pre dva dana Vašington večeras u NHL želi da zaledi i drugu obalu reke Hadson

Kao i pre neki dan i večeras je Njujork dvostruki domaćin u NHL-u, a ponovo se u "Rimu modernog doba" našao tim iz prestonice.

Kapitalsi ovaj put neće gostovati Rendžersima na Menhetnu u Medison skver gardenu nego u Bruklinu kod Ajlandersa. Aktuelni šampioni najjače hokejaške lige na svetu slavili su sa 5:3 pre dva dana i to nakon preokreta i to na trenutno najtežem gostovanju u ligi. Tim koji predvodi Aleks Ovečkin očigledno i dalje ima snagu da pobedi bilo koga i da, u seriji je od pet trijumfa i deluje da bi mogao da odbrani pehar lorda Stenlija. Ajlandersi su pre dva dana u Berkliz centru, pre svega zahvaljujući fantastičnoj igri na startu meča sa 4:1 savladali nezgodnu Karolinu, a neverovatni Tomas Grajs je zabeležio čak 26 odbrana.

Izabrane vesti

(2,10) FLORIDA (3,85) NJU DŽERSI (2,90)
(2,60) NY AJLANDERS (3,80) VAŠINGTON (2,30)
(2,05) NY RENDŽERS (3,85) OTAVA (3,00)
(2,05) TORONTO (3,85) BOSTON (3,00)
(2,90) DETROIT (3,85) KOLUMBUS (2,10)

Teško da će, zahvaljujući pre svega velikoj potentnosti napada Vašingtona moći da padne manje od četiri gola, a mi verujemo da će Ostrvljani uspeti da sačuvaju i odbrane svoj Bruklin.

Rendžersima u goste dolazi Otava koja veoma slabo igra van svog leda, te je zabeležila samo dve pobede uz sedam poraza. Njujorčani sigurno da žele da se "operu" pred svojim navijačima zbog gorenavedenog poraza, a Senatori su im savršena prilika za to.

U Torontu se večeras igra jedan od većih derbija NHL, sudar između domaćih Mejpl livsa i Bostona. Domaćin je odličan ove sezone, zabeležio je 16 pobeda, dok ih Bruinsi imaju tri manje. U njihovom prvom odmeravanju u tekućoj takmičarskoj godini Boston je bio više nego ubedljiv sa 5:1 na svom ledu, te sada očekujemo osvetu, ali uz 0-4 gola.

*kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

hokej na leduNHLbet analizaNjujork AjlandersNjujork RendžersVašington Kapitals

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara