""
""

Pakleni Ostin – Markez se plaši Rosijeve i Vinjalesove besomučne potere!

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.04.17. | 15:18

Dok se Doktor i Vinjales spremaju za napad na Repsol Hondu, Markez upozorava da će neravnine na Ostinu ići u korist Jamahinoj konjici

U teksaškom Moto GP paklu sve je moguće. Marku Markezu se posrećilo da iskoristi iskustvo i osvoji pol – poziciju. Motociklista Repsol Honde ponovo startuje prvi i to za samo 130 hiljaditinki boljim vremenom od Maverika Vinjalesa. Plaši li se Španac da će ga dve Jamahe iz odreda potere saterati u ćorsokak?

Izabrane vesti

VERUJETE U MARKEZA, INTRIGIRJU VAS VINJALES I ROSI? MOZZART KVOTE SU TU!

„Dobro je što sam konstantan. Još nemamo samopouzdanje po pitanju prednjeg točka. Glavni problem u izbočinama. Izgleda mi da Jamahinim takmičarima, kao i u Argentini, to nije problem! Motor im je veoma stabilan kada se pomera sve vreme. Mi moramo da shvatimo zašto se to dešava“, izjavio je Markez koji se uz ostatak kraljevskog karavana upravo zagreva na Ostinu.
“Jamaha se stvarno odlično ponaša na neravninama! Veoma je stabilna, sigurna kao motocikl. Takođe na ubrzanju, izgleda da svake godine sve više napreduju. Pratio sam ja Zarka i sve mi je bilo jasno“, zaključio je Markez, a Vinjales i Rosi se na zagrevanju samo smeškaju. Na osnovu toga, ostaje nam samo da naslućujemo vid taktike kojom će Jamaha napasti Repsol Hondu i branioca titule na večerašnjoj trci koja počinje tačno u 21.00.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valentino RosiRepsol HondaMoto gpMark MarkezJamaha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara