""
""

Sagmajster se dokopao cilja na poslednjoj etapi Dakar relija

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.01.17. | 13:02

Prema preliminarnim rezultatima naš motociklista je zauzeo 67. mesto i uspešno završio sve specijalne ispite

Srpska zastava će se vioriti na završnoj ceremoniji zatvaranja ovogodišnjeg Dakar relija. Poslednja vest sa terena glasi da je Gabor Sagmajster uspešno završio poslednju 12. etapu. Nezvanično, on je kroz cilj prošao kao 67. takmičar u karavanu motociklista. Subotičanin je za sada na 73. poziciji u generalnom plasmanu. Tako bar kažu informacije koje direktno iz štaba najzahtevnijeg automobilističkog takmičenja stižu putem zvanične informativne službe Dakar relija.

Izabrane vesti

Dok ovo pišemo još uvek se vode ogorčene borbe u konkurenciji i kamiondžija. Podvlačimo kao veoma važnu informaciju,da poredak koji smo u prilici trenutno da prenesemo nisu definitivni i da će se pozicije takmičara po plasmanu u poslednjoj etapi, kao i u generalnom plasmanu svakako menjati.

Dakar na vezi – Sagmajster je nepokoreni osvajač bespuća

Promena i sada ima u odnosu na jutros. Prvo mesto u konkurenciji motociklista u generalnom plasmanu i dalje pripada Semu Sanderlendu, drugi je Matijas Vokner, a treći Džerald Fares. To znači da je došlo do promene na trećem mestu generalnog plasmana koje je još jutros pripadalo Adrijanu Beverenu koji je sada četvrti.

U konkurenciji automobilista, takođe prema informacijama zvanične prezentacije Direkcije trke Dakar relija prvo mesto u generalnom plasmanu pripada Stefanu Peterhenselu, drugi je Sebastijan Loeb, a treći Siril Depre. To znači da je Pežo ove sezone postigao het-trik pošto tri vozača njihovih vozila idu na podijum ovogodišnjeg Dakar relija.

(Foto: Action Images)


tagovi

pežoGabor SagmajsterDakar reli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara