Komentari na vest

Radivojević: Mnogi nam zavide na dobroj atmosferi, ovde smo jer želimo nešto veliko sa Srbijom

I

ISTINA

pre preko 1 godinu

Zavide na čemu? Auuuu... Pa bolje da vam zavide na rezultatima...kakve su ovo gluposti... Pitaj Bandu gde je bio u petak? Reći ću ti... Na treningu u Berlinu, zdrav, prodao vas je za novi ugovor do 2027. A Savez ne postoji...da ga ima imali bi golmana na utakmici godine. Gde vam je rukovodstvo Saveza? Da vas predstavlja Brković selektor kadeta? Ko je tu, uz vas, od ex rukometaša, legendi? Koliko novinara vas prati? Da li o toj ATMOSFERI pričaš moj Bogi...
N

Nepravda

pre preko 1 godinu

Sve tačno. Rukomet se voli u Nemackoj. Danska, Island, Norveška, Švedska. U Francuskoj je on daleko iza fudbala i košarke i još 2,3 sporta. . Pa i odbojkaši su im olimpijski prvaci. Španija je spala na 2,3 kluba. Odbojka se upravo voli u Poljskoj, Italiji,Turskoj, Rusiji, Braziu, Argentini, Kini, Iranu, Holandiji! Japanu i Južnoj Koreji, USA. Fudbal i košarka su svugde prvi sportovi. A u Srbiji pogotovo. Sve ostalo je daleko iza kod nas.
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Ala se nalupeta ta francusku.. kosarka nije bila ni na mapi... rukomet PSG drze isti arapi kao fudbal liga im kida Monpelje Nant Tuluz itd
P

Prvak sveta

pre preko 1 godinu

Pa mi postanemo prvaci sveta u odbojci i nađemo odmah 100 mana ekipi i treneru. Treba ovo i ono, da je ovako ili onako. A ne u rukometu gde nas nema nigde.. Srbija je to.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Problem je u tome što se već 2-3 godine "najavljuje" kako smo "nikad jači", kako je "nikad bolja atmosfera u ekipi", kako je "vreme za iskorak" a ne možemo jednu rekonstruisanu i podmlađenu Nemačku da pobedimo.... Nigde tog "iskoraka". Već 2-3 godine se zanosimo da smo neko i nešto u ovom sportu a u stvari smo samo suvi prosek...... Ako hoćeš da budeš najbolji moraš ponekad i da pobediš te najbolje.
i

istina

pre preko 1 godinu

@Baxter88 Tacno.Zato onda ne treba ocekivati rezultate u rukometu,odbojci,pa i vaterpolu(sto se i desava).Nema onda potrebe ni za pljuvanjem. Nego kakvi su to neki ekstra uspesi titovih blizanca,hoce li taj final four u kosarci bar?
G

Gosthsndh

pre preko 1 godinu

iznervirao me ovaj covek protiv nemaca... da gol lozi se dernja se, jos nije zavrsio a mi primili gol... ma trci bre u odbranu, nije ovo fudbal pa kad das gol radujes se 3 minuta...
m

malo realnosti

pre preko 1 godinu

Vidi se pomak u rukometu,ali jos je to daleko od nekog ozbiljnog rezultata.Dolaze neke nove mladje generacije,sad koliko su dobre videcemo.Bolje ne moze,nema sistema,nema ulaganja,nema poluplarnosti...ipak trebaju stadioni u Loznici,Leskovcu,Zajecaru,kao i pare za Kampaca,Pantera,Zeljka i ostale.

всс

pre preko 1 godinu

До недавно се кукало зашто немамо стадионе, нема где деца да играју и да се развијају, 60 година стадион нисмо изградили, терени лоши… Сад кад се граде - зашто се граде??? До јуче кукање како то Партизан не може у ЕЛ, како их држава уништава. Доведе се Жоц, купи вајлд кард, направи моћан тим - опет не ваља! Ми Звездаши кукали како смо само једном ушли у топ 8, хоћемо бољи тим. Ево бољег тима - опет некима не ваља ни то. Сад пошто све то имамо, ајде да кукамо због рукомета који код нас малтене не постоји 25 година! Улаже се и у рукомет и кад се буде уложило пуно и подигли клубови, опет ће се неко као ти јавити и кукати зашто се толике паре сипају у рукомет, дајте вртић, дајте за хокеј на леду, ама за шта год - важно да се критикује и да се кука. А просто је: узмеш лопту, одеш на тренинг и играј друже спорт који волиш - најлакше је пљувати из фотеље!
B

Baxter88

pre preko 1 godinu

Ko jos bre gleda rukomet?! Da sretnes bilo koga od njih u kaficu ne bi znao ko je a svakog kosarkasa iz Zvezde i Partizana znas kao i fudbalere.
a

ala ti lupetas

pre preko 1 godinu

@всс Uzmes loptu i treniras ahahahaha.Lupas gluposti.Sport danas nije BESPLATAN.Nema vise skolskog sporta,a i to struke sto ima jako je lose.Neko dete da hoce da trenira neki sport mora to da PLATI a sta ako roditelji nemaju?Sta i ako imaju a losa struka ili igraju tatini i mamini sinovi?
v

vidi ga ovaj

pre preko 1 godinu

@vss A jel sport besplatan ili deca moraju da plate?Gde to ima da uzemes loptu i samo treniras,prosvetli nas?Nije ovde rec o kukanju vec o SISTEMU.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Isti ko fudbaleri. Sve super, atmosfera, a pojma nemaju 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Đoković galami na svoj stručni štab - 92 ATP titule.
L

Lokva

pre preko 1 godinu

Sve si u pravu bracika, Djoka nesto poludio na Ivanisevica ne znam sta mu je, fudbaleri jure jedni drugima trebe.. sto ces balkanski mentalitet
U

Uzbunjivac

pre preko 1 godinu

Umesto neceg velikog za pocetak da probate da vezete dve pobede. Glava u oblacima, noge u okovima.
K

Kerhman

pre preko 1 godinu

Bogdane smrsaj malo ozbiljno si se ugojio, zato ti se i skok pokvario, ako tako nastavis izbacice te Vorkapic iz postave koji je cigra i sajla...😂 dobice se nova dimenzija sa Milosavljevim, nadam se da ce Jovica Nikolic da proradi jak je prodoran, dalje bekovi levi da saradjuju i pustaju viskove Nemanji jel protiv nemaca je to bilo katastrofa..Pesmalbek da bude prvo resenje na pivotu brzi je okretniji u odbrani brze noge ima od Marse koji je podbacio mnogo u oba pravca