""
""

Red Bul izvrće Reoova obećanja!

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.05.17. | 09:54

Prvi čovek Renoa kritikuje politiku i retoriku tima Ditriha Matešica

Za Reno je Red Bul uzoran F1 panter koji manipuliše njihovom dobrom voljom. Tim povodom oglasio se prvi čovek francuskog proizvođača motora, Siril Abitobul koji tvrdi da Red Bul mora da prestanje sa izvlačenjem njihovih reči iz konteksta. Da li to znači da Reno neće zadovoljiti očekivanja ekipe koja očekuje isporuku dramatično jačih pogonskih jedinica?
“Red Bul po običaju sve loše ili pogrešno shvati kada je reč o razvoju naših motora. Ja sad želim da stavim tačku na tu priču i da izjavim da se naši motori unapređuju svakog trkačkog vikenda. Problem nam je bila pouzdanost zbog koje nismo mogli da pokažemo naše performance. Mi smo pre VN Španije izvršili određena merenja koja smo našim ekipama dostavili još u subotu”, rekao je šef Renoa i rekao doslovce šta se od njih može očekivati u narednom periodu a šta ne.
“Znamo dobro da sve nije ni crno ni belo. Isto tako smo svesni da ne možemo da pariramo Mercedesu, ali da se i to popravlja svakog vikenda. Konkretno, još hrpu novih unapređenja obezbeđujemo za Monako”, rekao je Renoov šef.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Ditrih MatešicFormula 1Red BulVN Monaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara