Komentari na vest

Srpkinja morala da spasava situaciju: Tijana ušla na teren i sa 27 poena presudila Ajdinu

T

Tata Boza

pre 7 meseci

Svi se boje da kazu ulozite novac u odbojku u klubove.Zašto Busa,Drča,Maja itd ne bi igrale u Srbiji.Tako se dize popularnost sporta.Zbog cega svi misle da je kosarka toliko ispred i da je normalno da za njih ima sve a odbojci mrvice.Ako ima za Pantera 2 miliona neka bude i za 10 odbojkasica 2 miliona..Kad se to promeni idemo napred.Odbojka kao da je pikado u Srbiji.Takav tretman ima.Odbojkaski radnici su mekani.Laktanje brale.Pustite glas cega se bojite.Jel to diskriminacija...Mozda i jeste.
n

nazalost ne

pre 7 meseci

ulaze se ni u kosarku , samo beogradski veciti, da su van bg ne bi ni oni imali..ovako sluze svrsi da zamajavaju glasacko telo citaj navijace dok pljacka traje .
s

samo jug

pre 7 meseci

Sem Tijane B sve sa trenerom zajedno ne vrede kao Panter.Eto zato nema za njih. Idemo na F4 lige sampiona.Zvezda menja trenera vreme je.
s

svemirski brod

pre 7 meseci

@nazalost ne Druze bez Aba lige vidi KSL samo.Svaka ekipa ima Amere.Pogledaj Spartak,plate samo igraca kolike su..Pa Jokicev klub ima recimo milion eura budzet nema pobede u KSl.Lukajic tamo trener.Pet Amera igra.Mega,Zvezda i Partizan.To je svemirski brod.Neka i odbojka ima u Beogradu novac i sve ok.Nasih 4 iz reprezentacije i mozda Gabi i Egonu da igraju za Partizan ili Zvezdu.Sve se moze ako ima para.
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

@samo jug Taj vas sa kikicama...E moj ti.Svetske sampionke i nekog Amera koji je ovde zbog para sad Zvezda sad Parrizan poredis.
s

samo jug

pre 7 meseci

Stevo mrak smanji dozivljaj.Pitaj dokle komsije misle više? Na platnom spisku se nalaze 15 igrača plus i dalje ejjj Bjelica i trojica trenera: Sedam njih prima plate u godini iznad milion, trojica iznad 1,5 mil e a dvojica iznad dva miliona i trojica od 700 do 950 hiljada e. Pitaj njih stub Srpstva odakle im.Kod nas je Panter i hoce za reprezentaciju da igra.I?Žoc oko milion a on to može uzeti gde hoce al dosao kuci.Idemo na F4.Ko oka dva!!!!
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Samo Jug Pa idete na finalni jer imate neograniceni budzet...
0

07

pre 7 meseci

Tata Boža Nije sve u savezu da uloži pare, malo je i u igračima ne samo odbojkašicama već i kod odbojkaša Srbije je to pre će otici u lošiji inostrani klub nego što će ostati ili doći u neki Srpski klub. Teško da će se Srpska odbojka dići na neki viši nivo dok ne shvate odbojkaši i odbojkašice koji igraju za reprezentaciju da treba da se vrate u Srpske klubove pa i da 1 sezona bude loša sledeća može biti bolja. Evo odličan su primer basketaši Srbije njima ne trebaju inostrani klubovi da bi bili najbolji oni će igrati u Srpskim klubovima biti u top10 na svetu ali će biti u Srpskim klubovima jer njih ne zanimaju inostrani klubovi jer su oni ponosni i srećni da su u top 10 na svetu u Srpskim klubovima a u njih se baš i ne ulaže nemaju toliki medijskog prostora kao odbojka ali oni mogu sa ponosom da kažu da igraju za Srpske klubove koji su u top 10 na svetu i da su dve godine zaredom Svetski i Evropški šampioni a već 1.11. biće kvalifikovani za Pariz da odu po zlato koje im fali da zaokruže i kažu da su NAJVEĆI PONOS SRBIJE
s

samo jug

pre 7 meseci

07 Zna se gde prave najbolji kosarkasi.Fabrika zvana Partizan.Sve ostalo je daleko iza i vestački.Mladi idu preko a Zoc im ovde kuci.To je problem .Nekad je Dule radio i rezultati su bili tu.More igraca za nacionalni tim je stvoreno u fabrici Beogradski Partizan.
s

samo jug

pre 7 meseci

@07 Basketaši Partizana su i šampioni Srbije! U neizvesnom finalu savladali su Ub sa 15:14. Treće mesto pripalo je ekipi Kineza Hangzhou. Treba i reci da je najbolje rangirana ekipa iz ligaškog dela, bila tim Čačak.Krupanj i Pirot sjajni bili ove sezone.Svilajnac po meni razočarao ali su zato Mrčajevci iznenađenje sezone.Partizan je zasluzeno prvi.Ko oka dva.
K

Kuka stara

pre 7 meseci

5000 do 20 000 eura plate u KSL igraca u petorci.
S

Steva Mrak

pre 7 meseci

Samo da dođu zdrave za Pariz.Ostalo manje više.Prenaporno je ovo.Nakon leta u reprezentaciji odmah krece liga BEZ PAUZE.Bravo za sve nase devojke.Imamo i odbojkase preko.Malo pisite i o njima.Odbojka jeste mali sport i u senci kosarke i fudbala u Srbiji..Međutim zaslužuje vise paznje u medijima sigurno.
B

Bravo

pre 7 meseci

Tijana ko i uvek rešeta, ali Bianka je danas igrala baš dobru utakmicu. Bila je dobra u napadu, ali i mnogo mnogo dobra u odbrani. Takodje prijem joj je bio sasvim okej..
T

Trener

pre 7 meseci

Njen klub mora podhitno da promeni trenera. Covek je zestoka neznalica… u jednom setu mu igracica u polju govori da je zaboravio da vrati drugu igracicu u teren. Presmesan lik skroz, utakmicu dobile igracice na iskustvo. Ako ga ne smene opet godina bez trofeja. U sredu igraju derbi protiv Vakifa, on sa svojim neznanjem dozvoli da igraju 5 setova sa Aidinom koji nikog nije pobedio od pocetka lige.
B

Bora BG

pre 7 meseci

Mislim da je i trener Hrvatske on.
T

Trener

pre 7 meseci

@Bora Bg, jeste trener Hrv. Ma neznalica teska… danas gledam napravi izmenu i treba da vrati devojku u teren posle poena on zaboravi i igracice mu govore. Pocne utakmicu sa rezervama od kojih je jedna povredjena, a ostane neuigrane. Sramno i onda posle ubacuje Tijanu i ostale kad je bilo 2:0 da cupaju stvari.