""
""

Što je Volfu milo to mu se i snilo!

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.02.17. | 11:51

Šef Mercedes AMG Petronasa se krišom nada da Valteri Botas neće proći stazom Hamiltonove srdžbe poput Rozberga

Papagaji bi ponavljali kako je Valteri Botas iz Vilijamsa stigao u Mercedes. To nije naša tema, ali jeste strah da će Luis Hamilton pojesti novog kolegu. O tome je još juče pričao Hamiltonov otac Entoni.

Izabrane vesti

Ista briga mori i Toto Volfa, koji prča kako su Hamilton i Rozberg bili drugari u mladosti, da bi se onda desio „Luis“... Nemac ne želi reprizu ove priče, pa se iz potaje nada da će njegovi vozači ostati dostojanstveni prijatelji na stazi i van nje. Nešto slično danas imamo i u Moto GP šampionatu, jer miru se nadaju i u Jamahi u novonastalom partnerstvu na relaciji Rosi - Vinjales! Niko se nije setio, ali mi jesmo. Povucimo zato paralelu na F1 - GP liniji, jer i Hamilton i Rosi su danas gospodari svojih zverinaka, a njihovi šefovima je teško da priznaju da baš nisu sigurni kako kontrolisati tempirane bombe u svojim boksovima. Toto Volf je primer te grozničave želje da ne bude nikakvih problema.

Hamiltonov otac: Luis je ubica kolega... Rozberga je psihički likvidirao!

„Poštuju jedan drugog! Koliko mogu da vidim, Valteri se lepo privikava. Balans između Valterija i Luisa funkcioniše iako su drugačije su ličnosti“, kaže Toto Volf, ali nikao ne zaboravlja da Botas stiže kako popuna šampionske pozicije u timu.

„Niko je imao određenu ulogu unutar tima, a i Valteri se poprilično dobro uklapa u nju. Verujemo da interakcija i dinamika između naših vozača dobro funkcioniše“, zaključak je Toto Volfa uz kog bi umesto tri tačke išlo i da kažemo da će verovatno i biti tako ukoliko Luisu Hamiltonu de dođu njegove bube, a Botas počne da ga pobeđuje.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valteri BotasToto VolfNiko RozbergMercedes AMG PetronasLuis HamiltonFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara