Team Spirit startovao Major kvalifikacije 13-0 pobedom protiv ENCE

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.02.24. | 18:17

Rusi bez konkurencije na početku 2024. godine

Nezaustavljivi Team Spirit je nastavio na EU RMR turniru tamo gde su stali na IEM Katowice. Oni redom čiste sve pred sobom, a njihova najnovija žrtva je bio tim ENCE koji nije uspeo da uzme nijednu rundu u njihovom okršaju u okviru prvog kola kvalifikacija za PGL Copenhagen Major.

Predvođeni "čudom od deteta" Danilom "donk" Kryshkovetsom, Spirit je danas započeo svoj pohod na Major trofej, a ako se po jutru dan poznaje biće potrebno veliko iznenađenje da ih neko zaustavi na putu do novog trofeja.

Izabrane vesti

Spirit je apsolutno dominirao tokom IEM Katowice 2024, prvog velikog CS2 turnira u novoj godini, a u istom tempu nastavljaju i u B grupi EU RMR-a koja je danas počela.

Spirit pogotovo nastavlja da izgleda nedodriljivo na mapi Overpass koju su danas igrali, a čak dva igrača su prebacila rejting 2.0 u ovom meču. Donk je ostvario 18-4 učinak u fragovima, neverovatnih 140 štete po rundi i 2.41 rejting, dok je Leonid "chopper" Vishnyakov imao 16-1 skor, 115 štete po rundi i 2.05 rejting.

Oni će u drugom kolu igrati protiv najtrofejnije organizacije kada je reč o Major turnirima, Astralisa, koji je takođe bio ubedljiv u prvom kolu protiv Nexusa, ali sada je pred njima najteži mogući izazov na putu do plasmana u Legends fazu predstojećeg Majora.


tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara