""
""

Ušlo u krv i doviđenja – Rozberg je oktanski zavisnik

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.03.17. | 11:16

Aktuelni šampion, penzioner najbržeg cirkusa zna da će pomagati ljudima sa socijalne margine, ali nije daleko ni čas kada će na vrat okačiti kravatu F1 funkcionera

Penzija ne leči oktansku zavisnost! Jasno, ova rečenica najbolje opisuje osećanja Nika Rozberga koji je odmah nakon osvajanja titule odlučio da spakuje kofere i ode putem kojim trkači ređe ili nerado idu.
“Još se tražim, očekujem da mi se otvori novi put. U neke stvari nisam, ali u odluku da ne želim sasvim da napustim auto-moto sport sam sasvim siguran”, rekao je Niko Rozberg čije mesto u ekipi Mercedes AMG Petronasa je već popunio Valteri Botas.

Izabrane vesti

“Okrenuo sam svoj život naglavačke. Vodio sam svoj život srcem, a zahvalan sam i na činjenici da sam svoju F1 priču završio osvajanjem titule. Želim da budem uspešan, znam da je sve moguće, ali trenutno mislim da moram da se posvetim humanitarnim stvarima, odnosno da pomažem ljudima sa socijalne margine”, govori Nemac, a onda se okreće po pitanju F1 realnih opcija.
“Mogu da se pronađem i u olozi čoveka koji će savetovati mlade vozače, ili menadžera u Formuli 1”, zaključio je Rozberg, pa se iz svega priloženog čini da ćemo na aktuelnog šampiona još malo sačekati, ali da ćemo ga svakako još uvek gledati utegnutog u kravatu funkcionera nekog od timova, možda baš Mercedes AMG Petronasa.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valteri BotaspenzijaNiko RozbergMercedes AMG PetronasFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara