Komentari na vest

Verstapen iskoristio "umiranje" Ferarija u Bakuu

G

Gost2022

pre gotovo 2 godine

Verovatno ce ovo biti najbolja era Formule 1 ikad.Mislim da nikad nije imalo ovoliko talentovanih vozaca.Max I Lecler neverovatni potencijali Bice uzivanje gledati ih narednih deceniju.Plus Noris,Gasli,Rasel,Sainc,Okon au kakva ce to da bude bitka..
s

smesnooo

pre gotovo 2 godine

i porediti sa onime pre.Ovi sa sve drs upotrebom ne mogu da prismrde starijim generacijama.Kakav crni Gasli,covek treba prvo Cunodu da pokusa da ostavi iza sebe dve trke u nizu.Decko je propustio bilo kakvu sansu za red bul ili nesto ozbiljno.Meklaren kad ode rikiardo maks maksova i da peva.Karosl sainz?? decko nema glavu i voznju za jaku ekipu,bio dobar kad je ferari bio peti najbolji tim na gridu sad kad imaju bolid za postolja decko ne zna gde bije sto nas dalje navodi do zakljucka da je i njemu mak maksova neka alpina i da je ovde u ferari momak zalutao.
b

bosko2020

pre gotovo 2 godine

nemaju srece sa motorom ove godine nikakog,mada mi djeluje nekako namjesteno sve ovo ne govorim za motor.Sad iz vedra neba nakon godina dominacije Mercedesa odjednom se bore za 3 do 7 mjesta kao zadnje 2 godine ferari cak i losiji znao biti i sad odjednom pol pozicije i pobjede ferarija a Hamiltona nigdje.Ne bi se cudio ako jos godinu dve red bull,pa ce onda oni biti 3 tim a merc i ferari borba za tron
P

P

pre gotovo 2 godine

Nije Lekler iz Francuske nego iz Monaka...
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Motori za Ferari verovatno sklapani u Kragujevcu....e moji Italijani, cccc...Pouzdanost motora i Italijani - te 2 reci nikakako ne idu u istu recenicu. Jednom u 100 trka se desi da "ubodu" sa taktikom, a onda im "crkne" motor. Mozda je vreme da promenite motiv konjica na amblemu, i da stavite kravicu...onu koju pomuzes a ona nakon toga sutne koficu sa mlekom, i sve ode u propast. Upravo tako i deluje kompletan tim Ferarija - nesposobno.