""
""

Verstapenov preokret: Srozao se na začelje, pa izbio u prvi plan!

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.11.16. | 13:17

Holanđanin je zadovoljan ishodom trke. Kaže da nije moglo bolje posle spinovanja i pada na začelje zbog duela s Hulkenbergom

U Brazilu su ga častili poređenjem sa Ajrtonom Senom, a u Abu Dabiju je dokazao da mu lik beskompromisnog i neustrašivog vozača stoji. Maks Verstapen je na Jas Marini zaspinovao u prvom krugu, našao se na začelju karavana, ali mu to nije zasmetalo da na kraju bude četvrti. U čemu je trik za podizanje iz pepela?
Jako sam zadovoljan ostvarenim rezultatom. Uspeo sam da sprovedem strategiju sa jednim zaustavljanjem i probijem se ka vrhu poretka. To je bilo najbolje što sam mogao“, rekao je mladi Holanđanin nastavivši priču o svom obračunu sa Sebastijanom Fetelom.
„Jeste, Fetel je na kraju imao mnogo bolje gume i logično je što je mogao da me napadne. Što se starta tiče, Hulkenberg je odlično krenuo i mislim da nije očekivao da ću se naći sa njegove desne strane u prvoj krivini“, kaže Verstapen i dodaje kako se incident sa Hulkembergom može smatrati trkačkim, odnosno da za Red Bulov bolid jednostavno nije bilo dovoljno mesta na stazi.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Red BulNiko HulkenbergMaks VerstapenFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara