Virtus i Heroic kompletirali IEM Dallas 2024

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.03.24. | 22:02

Lista učesnika predstojećeg turnira u Americi je zaključena

Ekipe virtus.pro i Heroic us izašle kao pobednici iz evropskih zatvorenih kvalifikacija za IEM Dallas 2024, čime je ujedno i finalizovana lista učesnika predstojećeg turnira u Americi.

Evropske kvalifikacije su donele mnoštvo uzbudljivih i neizvesnih mečeva, u kom smo gledali pored kvalifikovanih timova i ekipe kao što su ENCE, KOI, Apeks i Metizport. 

Izabrane vesti

Virtus.pro je jedini tim koji je kvalifikacije završio neporažen i prvi su obezbedili plasman na turnir. Pred njima su redom pali B8, Apeks i konačno Heroic koji su savladali 2-0 u dve mape koje su vrlo lako mogle da odu i u korist danske ekipe (13-10 Overpass, 13-11 Mirage).

Na startu borbe za opstanak B8 je savladalo MRS KOI, dok je Metizport započeo svoj trijumfalni niz pobedom protiv Preasy. Dobru igru iz BLAST Showdown turnira su preneli i na IEM Dallas kvalifikacije, ali ponovo su zaustavljeni na poslednjem koraku od strane mnogo veće ekipe. Oni su uspeli da pobede Apeks u drugom kolu donjeg baraža, a potom i B8 čime su došli do odlučujućeg meča protiv ekipe Heroic.

Nažalost odličnoj švedskoj ekipi je ponestalo gasa pred poslednji meč, što je najbolje iskoristio Rasmus "sjuush" Beck koji je bio nezaustavljiv sa 45-18 skorom, 114.7 ADR i 1.87 rejtingom na kraju duela.

Heroic je otvorio meč ubedljivom 13-4 pobedom na Vertigu, koju je ispratio 13-5 trijumfom na Anubisu.


tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara