Zagrljaj Đokovića i Pera na Dejvis kupu u Madridu 2019. godine (AFP)
Zagrljaj Đokovića i Pera na Dejvis kupu u Madridu 2019. godine (AFP)

Benoa Per: Dobri su novi klinci, ali nedostajaće mi 'ludilo' publike koju izazivaju Federer, Nadal i Đoković

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.08.21. | 14:09

"Kada njih trojica izađu na teren slede neverovatne ovacije"

Nije Benoa Per uspeo da se plasira u polufinale mastersa u Sinsinatiju. Izgubio je od Andreja Rubljova (2:6, 6:3, 3:6), ali se po ko zna koji put potrudio da zauzme pozamašan prostor u medija.

Ovog puta Francuz nije napravio nikakav incident već je rekao koliko su turniri drugačiji (siromašniji) bez prisustva velike trojke Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, koje ne mogu da obogate ni naleti nekih novih klinaca.

Izabrane vesti

"Nova generacija je jako dobra, poštujem ih. Ali sećam se četvrtfinala u Rimu 2013. u kome sam bio sa Nadalom, Federerom i Đokovićem. Njih trojica stvaraju potpuno drugačiju atmosferu. Nedostajaće mi", bio je iskren Per.

Francuski teniser je ponovio da mu se zaista sviđaju igrači iz novijih generacija. Ali kada se velika trojka i Mari povuku, što se bliži...

"Ne izazivaju takav 'haos' kao Nadal, Đoković, Marej. Kada oni izađu na teren, navijači 'polude'. Pre njihovog pojavljivanja stadionom zavlada potpuna tišina, a zatim slede neverovatne ovacije. To je posebna situacija", dodao je Per.


tagovi

Benoa PerNovak ĐokovićRafael NadalRodžer Federer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara