"Troicki"
"Troicki"

BET INFO: Zašto bi Viktor mogao da napravi probleme Vavrinki...

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.05.16. | 09:57

Srpski teniser igra u fantastičnoj formi, a MOZZART kvote za ovaj duel su više nego primamljive. Kvota da će Troicki uzeti prvi set je jako lepa - 4,00

TroickiViktor Troicki je spreman. Spreman da napravi taj iskorak koji mu nedostaje tokom cele karijere. Spreman je da dođe do najboljeg rezultata u karijeri na Rolan Garosu, spreman je da možda čak i odrubi glavu aktuelnom šampionu pariske šljake.

Troicki je protiv Simona odigrao možda i partiju života. Nije Simon - Federer i Đoković, ali jeste sjajan igrač kog Viktor nikada nije pobedio i koji je igrao pred domaćom, bučnom publikom. Naš teniser ga je oduvao sa terena u tri seta i pored odličnih udaraca pokazao izuzetnu mentalnu stabilnost.

Izabrane vesti

Stabilnost kakva se kod njega ne pamti. Što je i sam istakao posle meča i dodao da je spreman, da se oseća odlično i da ima sve što je potrebno da napravi vrhunski rezultat. Troicki danas ima priliku da napravi nešto veliko. Da uđe u četvtfinale Rolan Garosa i da skine teret i breme "ograničenog" tenisera. Da pokaže da može.

Sa druge strane mreže je Vavrinka koji nije u Bog zna kakvoj formi. Solidnoj da, najboljoj ne. To se videlo i u prvom meču protiv Lukaša Rosola koji mu je uzeo dva seta, vodio sa 2:1 i lako mogao da ga izbaci već na startu turnira.

A, kada može Rosol da uzme dva seta što ne bi mogao Troicki tri?

Recimo, kvota u MOZZART kladionici da će meč trajati 4+ setova, odnosno da neće biti 3:0 je sasvim solidnih 1,95. Tip da će Viktor doći do prvog seta, što svakako nije nemoguće, plaća kvotom od čak 4,00, a eventualna pobeda našeg tenisera daje kvotu 5,30.

OVDE možete videti celokupnu ponudu za ovaj susret i odabrati ono što vam izgleda najrealnije.

Koliko verujete u Viktora danas? Šta predlažete da se igra na ovom meču? Svoje viđenje, predloge i tipove ostavite u komentarima ispod teksta.

(FOTO: Action images)


tagovi

Viktor TroickiStanislas VavrinkaStan VavrinkaRolan Garos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara