""
""

Đoković: Nikada laki poeni protiv Ferera, Izner ima jedan od najboljih servisa današnjice

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.04.15. | 10:27

Đoković posle trijumfa u četvrtfinalu Majamija rekao da protiv Španca nikada ne sme da ima prazan hod, niti da dozvoli opuštanje i najavio drugačiju taktiku za duel sa Iznerom u polufinalu

Novak Ðoković odao je priznanje Davidu Fereru za otpor koji mu je pružio u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju, na kojem brani titulu i rekao da ga Španac uvek tera da se maksimalno bori za svaki poen. Uprkos težini ovog duela, srpski teniser dodao je i da je uživao u meču protiv Ferera.

Izabrane vesti

Srpski teniser je u prvom setu zaostajao za Fererom jedan brejk (3:0 i 4:1), ali je uspeo da mu uzvrati, postavi stvari na svoje mesto i na kraju trijumfuje - 7:5, 7:5.
"David je definitivno jedan od najtežih protivnika koje imam. Znao sam da će meč biti fizički težak. On vam jednostavno ne daje lake poene i tera vas da se borite za svaki", rekao je Ðoković.

Ðoković je naglasio da mu se strategija zasnivala na igri sa osnovne linije.
"Plan je bio da dominiram sa osnovne linije, ali da budem u svakom trenutku spreman da izađem na mrežu. Meč jeste bio težak, ali sam uživao u njemu", rekao je Ðoković.

Prvi reket Srbije istakao je da će u narednom meču protiv Amerikanca Džona Iznera morati da primeni potpuno drugačiju taktiku.
"Izner ima jedan od najboljih servisa današnjice", rekao je Ðoković.

Ovo će srpskom i američkom teniseru biti deveti međusobni duel, od toga je Đoković izgubio samo dva puta. Poslednji put igrali su pre dve nedelje u Indijan Velsu i tada je najbolji teniser sveta slavio sa 2:0 po setovima.

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaNovak ĐokovićDavid FererATP Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara