Komentari na vest

Ozbiljno je: Naomi Osaka se povukla sa Rolan Garosa zbog mentalnog zdravlja

G

Gosss

pre gotovo 3 godine

Za sve koje muci depresija preporucujem da slusate monaha Rafaila i bice sve dobro.
D

DraganKojic

pre gotovo 3 godine

Razmazeno "BLM" smece .

fontana

pre gotovo 3 godine

Oce to tako kad si licno neispunjen u zivotu. Razmisli malo, ona moze biti blm smece ili sta god, ali da li je izvor te tvoje emocije cist povrsni afekat, ili duboko u sebi znas da nisi bas najzadovoljniji svojim zivotom. Probudi se, nije jos kasno da postanes bolji covek. Prijace nama, ali jos bitnije, ti ces se osecati ispunjeno
Z

Zoran011

pre gotovo 3 godine

Promašio si portal.Na "blatoidima" te čekaju raširenih ruku.
s

stojadin

pre gotovo 3 godine

zato Njolo prica uglavnom sta ne treba i kome ne treba, nesto slicno Srkiju. Vrati se u monako pa tamo pricaj
Z

Zmi Zmi

pre gotovo 3 godine

Nije za velika dela, nema snagu, bar mentalnu. Pa koliko smo puta bili svedoci da je mentalna snaga jos i vaznija od fizicke. Prva trojica su najbolji primeri, Nole mentalna gromada. Anksioznost moze jako efikasno da se leci, predpostavljam da bi ona mogla da priusti seanse psihoterapije. Depresija je druga stvar, mada u ovom trenutku mi se cini kao njen izgovor, kao ne mogu da pricam sa novinarima jer sam depresivna, a na terenu ubija protivnice, nesto se ne slaze u toj prici.
Z

Zoran011

pre gotovo 3 godine

Stvarno misliš da pare mogu sve da "ispeglaju"?Pa možda čak i smrt!?

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Depresija je teška stvar i to znam iz ličnog iskustva. Sramota je to šta su uradili devojci, ona je teniserka, a ne političara pa da mora da se slika pred medijima svaki sekund. Uostalom ima toliko uobraženih tenisera i teniserki koji obožavaju da se slikaju. Sramota je što još niko nije od kolega podržao devojku.
S

Sinisa81

pre gotovo 3 godine

U pravu si za depresiju, ali moras razumeti i drugu stranu medalje oni i ona zaradjuju od toga tenisa zahvaljujuci reklamama i medijima koji promovisu taj tenis. Ako dozvolis njoj sutra ce druga, prekosutra treca... A svi bi pare. To je isto ko da ja zelim da budem hirurg a kazem da patim od pojave krvi ne zelim da operisem a ocu da me platite kao da sam hirurg. Ili zelim da budem vojnik placaj te me 10 god a kad se zapuca jbg imam fobiju od metaka ne zelim na ratiste a vi me placajte i dalje. Razumem depresiju a ona ako pati od iste onda neka se leci pa neka se vrati ne moze pola posla koji mi odgovara a onu polovinu koju ne zelim ne interesuje me. A uspu plati me kao da sam sve odradio
S

Surovkaopriroda

pre gotovo 3 godine

Ne zelim da omalovazavam ljude koji imaju mentalne poremecaje. Treba ih podrzati jer im zivot nije lak. Ali isto tako, ne podrzavam da se osobe sa mentalnim poremecajima bave poslovima koje psihicki ne mogu da iznesu, samo radi te neke "politicke korektnosti". Survival of the fittest (prirodna selekcija). Neprirodno je. Sam profesionalni sport a pogotovo individualni, gladijatorski, kao sto je tenis od atleta zahtevaju neverovatne psihofizicke sposobnosti. Mozda cak i vise taj psiholoski aspekt od fizickog bas jer je individualni sport u pitanju. Tako da ako ne moze da podnese vrelinu, nema sta da trazi u kuhinji. Nema mesta za tu vrstu slabosti. Ako ne moze da ispostuje zahteve sporta i takmicenja onda nek se bavi drugim stvarima u zivotu a tenis igra rekreativno, kao hobi ili nek pokusa da prevazidje sve to i napravi comeback. Mlada je, ima vremena. Pri tome je zaradila dovoljno miliona da moze da finansira lecenje za sebe. Ili cak da se penzionise.
X

Xhee

pre gotovo 3 godine

Razmažena tamnoputa Japanka.

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Depresija je jako teška stvar i čovek uopšte ne mora da bude razmažen da bi upao u taj problem.
h

handycam

pre gotovo 3 godine

Ali zamisli ti organizatore koji kaznjavaju ovo.. Dosla da pravi novac njima jer ce publika doci zbog nje (i da ona ce biti placena za to) ali opet.. Vremena su se bas promenila, niko nema razumevanja za druge i gleda samo sebe i svoju korist..
D

Darko55

pre gotovo 3 godine

Ona je teniserka i trebali su joj dozvoliti da igra tenis. Sramota za organizatore da podcenjuju mentalno zdravlje sportista.

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Upravo tako.