Pomor "srpskih" dublova u Majamiju, Kecmanović ostavio dobar utisak

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.03.18. | 10:00

Nina sa Flipkens, Nole sa Viktorom, kao i Zimonjić sa Britancem Edmundom zaustavljeni u prvom kolu igre parova. Beogradski tinejdžer pružio sjajan otpor 13 godina starijem protivniku

Prilično neuspešno je završen "srpski dan" na Majami openu. Četvrtog dana takmičenja na jednom od najprestižnijih teniskih turnira na svetu poraze su doživeli svi osim Dušana Lajovića u singlu.

Izabrane vesti

A to znači da se u drugo kolo singla nisu plasirali Viktor Troicki i Miomir Kecmanović, a poraze su doživeli i svi "srpski" parovi. Đoković i Troicki su poraženi od Hrvata Nikole Mektića i Austrijanca Aleksandera Peje rezultatom 6:4, 5:7, 3:10, naš Dejvis kup selektor Nenad Zimonjić bio je neuspešan u paru sa Britancem Kajlom Edmundom pošto su ih zaustavili Amerikanci Džon Izner i Donald Jang rezultatom 4:6 i 6:7 (1). U početnoj rundi ženskog dela dubla i Nina Stojanović u kombinaciji sa Belgijnkom Kirsten Flipkens je takođe doživela poraz već na startu takmičenja i to od ukrajinsko-ruskog para koju čine Ljudmila Kičenok i Ala Kudrjavceva rezultatom 4:6 i 4:6.

Naši teniseri su bili tek nešto uspešniji u singlu pošto je u drugo kolo prošao samo Dušan Lajović, dok su zaustavljeni Viktor Troicki i Miomir Kecmanović. Mladi 18-godišnji Beograđanin, koji je učestvovao na prvom mastersu u karijeri i to na poziv organizatora, nije razočarao u meču sa čak 13 godina starijim protivnikom, odličnim Denisom Istominom koji je prošle godine izbacio Đokovića sa Australijn opena. Uzbekistanac za 1 i 36 minuta igre slavio sa 7:5, 6:4 i sada ide na  Španca Pabla Karenja Bustu.

Foto: Starsport


tagovi

Novak ĐokovićViktor TroickiMiomir KecmanovićNenad ZimonjićMajamiATPWTANina Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara