""
""

Sad je vreme za osvetu za Rolan Garos: Nole, još samo Vavrinka

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.09.16. | 09:42

Švajcarac poslednja prepreka našem teniseru na US openu, pošto je savladao Nišikorija

E, sad da ga vidimo. I Novaka Đokovića. A, vala, i Stana Vavrinku. Srbin je uradio sve što se od njega i očekivalo, isto to učinio je i Švajcarac, pa će finale US opena dati odgovor na pitanje ko u ovom trenutku, pred završnu trećinu sezone, ima jače nerve.

U tenisu znamo ko je bolji, međutim, mečevi kakav će biti na programu u nedelju na stadionu “Artur Eš” dobijaju se glavom.

Izabrane vesti

Naš as je pokazao više puta tokom karijere, naročito poslednjih godina, da mu na tom planu nema ravnog, međutim, ima i Vavrinka svoja adute. Demonstrirao ih je, između ostalog, u polufilalnom sudaru sa Keijem Nišikorijem, tako što je početni zaostatak uspeo da pretvori u trijjumf - 3:1 (4:6, 7:5, 6:4, 6:2).

Na taj način je stigao do završne borbe, pokušaće da osvoji treći grend slem u karijeri, pošto je 2014. bio najbolji na Australijan openu, a 2015. na Rolan Garosu, kad je savladao upravo Đokovića.

Novak, pak, ima sjajan učinak u međusobnim susretima sa trećim reketom sveta, jer ga je dobio 19 puta u 23 pokušaja. Zašto ne bi još jednom, u pohodu na svoj treći pehar na “Flešing Medouzu”, 13. gredn slem titulu.

Finale je na program u  nedelju od 22 sata po našem vremenu.

(FOTO: Action images)


tagovi

US openStan VavrinkaNovak Đokovićatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara