""
""

Šarapova proriče višegodišnji klinč sa Serenom Vilijams!

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.10.17. | 15:45

“Samo ako me posluži snaga i zdravlje ostajem još dugo na turu. Ispred mene i Serene su još godine”, kaže ruska teniserka

Marija Šarapova je je već u prvom kolu turnira u Moskvi, porazom od Magdalene Ribarikove završila svoju ovogodišnju tenisku misiju. Rezultat u matičnoj zemlji po nju nije dobar, ali popularna Maša ne misli ni da se tako loše pokazala, budući da se belom sportu vratila u aprilu mesecu nakon prinudne pauze duge čak 15 meseci. Ipak je uspela da osvoji titulu u Tjanđinu, pa proriče dug rivalski odnos između sebe i Serene Vilijams.

Izabrane vesti

“Bilo mi je izuzetno teško tokom duge susepnzije. Zaista, fizički nije bilo nimalo lako ući u rutinu mečevima i priprema. Ipak, imala sam neke vrlo posebne pobede protiv Simone Halep na US openu i osvojila sam prvu titulu posle dugo vremena”, ocenila je Marija Šarapova, a onda došla i do procene svojih budućih dometa u korelaciji sa Serenom Vilijams.
“ Samo ako budem imala snage i zdarvlja, biću još dugo prisutna na turu. Volim sport, i pokušavam da napredujem i pobeđujem. Ispred mene i Serene Vilijams su još brojne godine”, zaključila je Šarapova.

(Foto: Action Images)


tagovi

Magdalena RibarikovaMarija ŠarapovaSerena VilijamsSimona Halep

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara