Tipsa "uleteo" umesto Delpa

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.03.19. | 12:35

U glavnom žrebu mastersa u Majamiju čak šest srpskih tenisera

Koliko je sreća važna u sportu, videli smo protekle dve sedmice u dešavanjima oko Miomira Kecmanovića.

Beogradski tinejdžer je naime u Indijan Velsu ušao u drugo kolo glavnog žreba iako je poražen u poslednjem kolu kvalifkacija i to veoma nesrećno. Ali, odustankom Kevina Andersona fortuna ga je pogledala, otvorilo se mesto, te je naš momak priliku snažno prigrabio probivši se sve do čevrtfinala, uspeh karijere koji mu je doneo ulazak u Top 100. Zadivljeni njegovom igrom organizatori narednog mastersa, koji se od prekosutra igra u Majamiju dali su mu specijalnu pozivnicu, te se tako pridružio Novaku Đokoviću, Laslu Đereu, Dušanu Lajoviću i Filipu Krajinoviću.

Izabrane vesti

Delpa i dalje muči desno koleno

Ovoj petorci se sada priključio i Janko Tipsarević, takođe po principu "dok jednom ne smrkne...". Jer njemu je prostor u glavnom žrebu otvorilo očekivano odustajanje Huana Martina del Potra, a pre toga i Rafaela Nadal. Iako je Tipsa 455. na ATP listi ima zaštićeni renking zbog toga što je praktično dve godine lečio povrede, te mu trenutni plasman nije odmogao.

U glavnom žrebu singla ženskog dela turnira u Majamiju imaćemo dve predstavnice, Aleksandru Krunić i Olgu Danilović koja je kao Kecmanović dobila specijalnu pozivnicu organizatora. U kvalifikacijama nemamo predstavnike.

Sve kvote potražite na sajtu mozzartbet.com

FOTO: Reuters


tagovi

Janko TipsarevićATP MajamiMajami masters

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara