Aleksandar Stojanović na dodeli nagrade (©MOZZART)
Aleksandar Stojanović na dodeli nagrade (©MOZZART)

Aca voz MOZZART DOMINAZZIJE zaustavio u stanici Lapovo

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.09.20. | 11:09

Mašinovođa Aleksandar Stojanović ispunio sedam od sedam nedeljnih zadataka, pa uz najveći broj dobitaka na promovisanim igrama zaslužio iPhone 11.

Vozovi dok se prestrojavaju po kolosecima velikog železničkog čvora stanice u Lapovu, na pruzi Beograd – Niš, jedan mašinovođa gleda na sat koji ne sme da zakasni! Da ga pitamo za tačno vreme?

Izabrane vesti

„Vreme je za slavlje zbog pobede u MOZZART DOMINAZZIJI“, kaže Aleksandar Stojanović, mašinovođa koji je osvojio treći od ukupno četiri iPhone 11 mobilna telefona u takmičenju koje iz nedelju u nedelju kibicuje igrače novim izazovima.

Kako je sve prošlo pitamo čoveka koji je ispunio svih sedam zadataka, a pritom imao najveći broj dobitaka na igrama koje su promovisane?

„Nije lako, a ni teško kada vidite šta od vas traži kladionica koja izmamljuje igračku reakciju za osvajanje premije. Prvo sam video zadatak, a onda krenuo na ispunjenje. Kada me je krenulo, onda je išlo, a pošto mi nije prvi put da budem među najboljima, na meni je bilo samo da istrajem”.

Iskrcao se sa kruzera, pa pobedio surfujući po MOZZART DOMINAZZIJI

Dakle, ne priča se džabe po Lapovu da Aleksandar svaki dan vreba šansu da za svoju lokomotivu zakači po neki unosnim dobitkom natovaren vagon?

„Ne priča se, jer sam i proteklih nedelja na MOZZART tabelama imao dobre rezultate. Nema greške kada si uporan, odnosno kada znaš šta hoćeš, a ne igraš samo slepo opsednut glavnom premijom. Prosto je, jer važno je igrati se, što zaista nije teško uz ovoliko promotivnih mogućnosti koje ste dali da bismo se takmičili”.

Ima li Aleksandar Stojanović neki savet, ili predlog?

„Vreme je da se malo zabavim novim iPhone 11 telefonom, a predlažem da na svaki instalirate MOZZART aplikaciju za igru. Sam telefon bez tako korisnih dodataka bio bi dosadan. Ma kakvu kameru da ima, najbolje je kada napravite ‘skrinšot’ dobitnog listića, pa ga pošaljete društvu”, kaže Aca.

Veseli mašinovođa, pobednik MOZZART DOMINAZZIJE, tako ocenjuje svoj dobitak, ali mi ga nismo pustili da napusti stanicu uplatnog mesta u Lapovu, dok kolegama od igračkog zanata ne da neki koristan savet.

Aco, ostali ste nam dužni poruku za ostale igrače?

„Poruka je dvosmerna! Vi organizuje što više ovakvih takmičenja, a mi ćemo se postarati, mislim na nas igrače, da vas iznenadimo koliko spretnim nastupom možemo da osvojimo. U suštini, dajte da se igramo, ostalo će samo po sebi doći”, reče pobednik treće nedelje našeg velikog takmičenja. 

Koronu pregrmeo bez imunološkog odgovora na MOZZART DOMINAZZIJU



tagovi

brojeviMozzarttakmičenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara