""
""

Ataman: Neka se nose svi koji kažu da mrzim Srbe!

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.02.15. | 09:13

“Na meču protiv Makabija nisam se sukobio sa Jovčićem, nego Lamonikom. Sramota je šta pišu mediji”, poručio trener Galatasaraja za Informer

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman tvrdi da ne mrzi Srbe. Iskusni stručnjak je navukao gnev na sebe još u novembru kada je izjavio da su navijači Crvene zvezde teroristi, ne znajući da je uoči duela njegovog tima i crveno-belih na ulicama Istanbula ubijen Marko Ivković.

Na takvu reputaciju Atamana nadovezao se još jedan “gaf”. On je ponovo optužen da je srbomrzac zbog sukoba sa sudijom Milivojem Jovčićem tokom meča sa Makabijem. Međutim,Ataman je u razgovoru za Informer negirao optužbe,tvrdeći da se sukobio sa Lamonikom.
“Neka se nosi u p…u mat…nu svako koi  dalje tvrdi da mrzim Srbe. Sramotno je šta pišu mediji. Moja kritika se odnosila na italijanskog arbitra Luiđija Lamoniku i glavnog čoveka sudijske organizacije u Evroligi Kostasa Rigasa. Smatram da su oni najodgovorniji za takvo suđenje”, poručio je Ataman za Informer.

Izabrane vesti

On je dodao da sudiji Milivoju Jovčiću nije imao šta da zameri.
Ne vidim razlog da napadam Srbiju ili srpskog sudiju. Pa nije Srbija organizator Evrolige. Ne želim više da gubim vreme komentarišući takve gluposti i neistine”.

Ataman tvrdi da se nedavno sukobio sa navijačima Galatasaraja, jer se nije mirio sa njihovim huliganskim ponašanjem.
“Zalažem se za fer i sportsko ponašanje kako na terenu, tako i van njega. Tako je bilo i pre nekoliko sedmica kada smo igrali utakmicu protiv Ušaka. Tad sam tražio da zbog bakljade naših navijača hala bude ispražnjena pred kraj utakmice. Na desetine navijača osulo je paljbu po meni preko društvenih mreža. Ali mene to ne interesuje. Uvek osuđujem nasilje, pa i kada su za to odgovorni navijači Galatasaraja”, istakao je trener Galatasaraja.

(Foto MN Press)


tagovi

TurskaSrbijaMilivoje JovčićGalatasarajEvropaEvroligaErgin AtamanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara