""
""

Azerbejdžan u transu - Karabag na korak od Lige šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.08.17. | 19:52

Domaćin slavio sa 1:0 na stadionu Tofik Bahramov

Korak bliže istoriji! Azerbejdžanski Karabag pobedio je u Bakuu danski Kopenhagen sa 1:0 u prvoj utkmici plej-ofa za Ligu šampiona. Do sada nijedan klub iz Azerbejdžana nije bio tako blizu elitnom evropskom društvu i, prema prikazanom, sigurno je da će Kopenhagen u revanšu sledeće nedelje na svom terenu imati težak posao.

Izabrane vesti

Doduše, danski šampion se u ovim kvalifikacijama već jednom našao u sličnoj situaciji, pošto je u prethodnom kolu izgubio od Vardara u Skoplju sa minimalcem, pa je bio ubedljiv u Kopenhagenu.

Večeras na stadionu Tofik Bahramov u Bakuu domaćin je bio znatno bolji rival i čak je mogao da dođe do ubedljivije pobede. Jedini pogodak na utakmici postigao je Mahir Madatov koji je natrčao na odbitak posle udarca Dina Ndlovua i zakucao loptu u mrežu.

Upravo je Ndlovu propustio još jednu dobru priliku za pogodak, a u drugom poluvremenu velike probleme gostima zadavao je Mičel.

U ekipi Kopenhagena od prvog minuta igrali su srpski internacionalci Uroš Matić i Andrija Pavlović. Prvi je završio meč na terenu, dok je drugog u 74. minutu zamenio Sotiru

Liga šampiona, plej-of

Utorak
Karabag - Kopenhagen 1:0 (1:0)
/Madatov 25/

20.45 APOEL - Slavija
20.45 Hofenhajm - Liverpul
20.45 Sporting Lisabon - FCSB
20.45 Jang Bojs - CSKA Moskva

Sreda
20.45 Seltik - Astana
20.45 Hapoel Ber Ševa - Maribor
20.45 Bašakšehir - Sevilja
20.45 Olimpijakos - Rijeka
20.45 Napoli - Nica

(FOTO: Printscreen)


tagovi

Uroš MatićLiga šampionaKopenhagenKarabagAndrija Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara