"Podela bodova na Mapei stadionu"
"Podela bodova na Mapei stadionu"

Bikovi prvi uboli, ali im je Aćerbi otupio rogove (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.01.16. | 22:28

Sasuolu i Torinu po bod u odloženom meču Serije A

Podela bodova na Mapei stadionuSasuolo i Torino je trebalo da odmere snage 12. decembra, ali je taj okršaj odložen zbog magle. Sada su se stekli uslovi da se taj meč odigra, a na njemu je svaki tim morao da se zadovolji bodom - 1:1 (1:1). Gosti su poveli golom Andree Belotija, domaći stigli do boda preko Frančeska Aćerbija u 40. minutu.

Bikovi su se u međuvremenu pojačali Ćirom Imobileom koji sa Andreom Belotijem čini napadački tandem i to tandem koji funkcioniše. Prvi kroše na meču zadao je upravo Beloti na izuzetno proigravanje Marka Benasija koji je svog napadača postavio u situaciju da bude sam na pet metara i da ispred sebe nema čuvara. Ovaj to nije propustio.

Izabrane vesti

Sasuolo je došao do boda u 40. minutu pogotkom defanzivca Frančeska Aćerbija koji se najbolje snašao posle odlično izvedenog slobodnog udarca iskosa. Aćerbi je pokazao odličan osećaj za prostor i gol s obzirom da je defanzivac, ali je time doneo važan bod svom timu.

Sasuolo je imao veći posed lopte, solidnih 12 šuteva ali su oni bili neprecizni pa je samo tri išlo u okvir gola, od toga jedan pronašao metu.

Sada svi timovi u ligi imaju 20 odigranih mečeva. Sasuolo je 7. sa 32 osvojena boda, dok je Torino 11. sa 26 bodova na kontu. 

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Printskrin)


tagovi

TorinoSerija AsasuoloItalijaFrančesko AćerbiEvropaAndrea Beloti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara