""
""

Boaći privatnim avionom leteo za Ganu

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.09.17. | 14:38

Sjajan potez kapitena selekcije Crnih zvezda Asamoe Đana

Kapiten Gane Asamoa Đan iznajmio je privatni avio za Akru iz Brazavila za svoje reprezentativne saigrače, kako bi oni koji igraju u Evropi mogli na vreme da se vrate u svoje klubove. Među njima je bio i napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći.

Izabrane vesti

Kako piše portal Ganaweb državne vlasti nisu uspele da ispune početni sporazum, pa bi nacionalni tim bio prinuđen redovnim linijama da se vraća Akru i u glavni grad bi stigao tek danas, iako je meč odigran još u utorak. To bi značilo da bi se igrači koji igraju u Evropi svojim timovima priključili tek u petak, što bi verovatno bilo kasno za mečeve koji ih u klubovima očekuju za vikend. Ipak, usledila je intervencija napadača Kajserija.

Kako piše ovaj portal, Tomas Parti (Atletiko Madrid), Afrije Akva (Torino) i Ričmond Boaći (Crvena zvezda) imali su rok da se priključe svojim timovima do danas u 14 časova, a da nije bilo tog privatnog leta trpeli bi disciplinske mere od strane klupskih uprava i pokvarili svoj status.

Ovo je drugi put da Đan čini sličnu stvar, prethodno je to učinio nakon prijateljske utakmice sa Sjedinjenim Američkim Državama u julu ove godine.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaGanareprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara