""
""

Boban opleo po Baloteliju: Ne zaslužuješ dres Milana, Maldini bi te šamarao da je u klubu

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.11.13. | 16:38

Nekadašnja desetka Rosonera žestoko iskritikovao kontroverznog napadača i poručio mu da bi nekada nosio torbe Van Bastenu, Vei ili Ševčenku...

Bez dlake na jeziku nekadašnji vezista Milana Zvonimir Boban je danas žestoko iskritikovao aktuelnog napadača Rosonera Marija Balotelija. Boban radi kao stručni konsultant na televiziji Skaj i u Italiji se njegovo mišljenje ceni jer nikada se nije libio da pravim rečima nazove stvari u italijanskom fudbalu.
„Prestanimo više da pričamo o tom Baloteliju. On je samo sedeo na klupama drugih klubova, to je sve što je radio u životu. Baloteli će uvek biti manji od Milana. U mom Milanu on bi nosio torbe igračima kao što su Marko van Basten, Žorž Vea i Andrej Ševčenko“, rekao je Boban za italijanski Skaj Sport.

Izabrane vesti

Baloteli je izazvao gnev navijača kada je prošlog vikenda na utakmici protiv Ðenove (1:1) promašio drugi penal u sezoni, a zatim dva dana zaredom kasnio na treninge.
„Trebalo bi da se ugleda na Kaku, koji je osvojio Ligu šampiona, svetsko prvenstvo i Zlatnu loptu, a i dalje trenira i trči kao mladić. Za kašnjenje na trening Baloteli bi dobio šamar od igrača kao što su Paolo Maldini, Marsel Desai, Sebastijano Rosi, Alesandro Kostakurta i Franko Barezi. On nije u stanju da shvati neke stvari i ne razume šta znači nositi ovaj dres“, dodao je Boban.

Bivši hrvatski reprezentativac nosio je dres Milana od 1991. do 2002. godine i za to vreme osvojio je četiri "skudeta", tri italijanska Superkupa i 1994. godine trofej Lige šampiona.

(FOTO: Guliver/Getty images)


tagovi

EvropaItalijaMario BaloteliMilanSerija AZvonimir Boban

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara