"Mesi i Nejmar"
"Mesi i Nejmar"

Boban žestoko: Nejmar je daleko od najboljih, a Mesi bi trebalo da se pogleda u ogledalo

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.06.14. | 19:48

Proslavljeni hrvatski reprezentativac bez dlake na jeziku o prvim zvezdama Brazila i Argentine

Mesi i NejmarBio je sjajan fudbaler, a u Italiji je podjednako cenjen zato što govori bez uvijanja. Zvonimir Boban još jednom je demonstrirao da nema dlake na jeziku opalivši rafal po Lionelu Mesiju i Nejmaru, koji su uz Kristijana Ronalda prvi favoriti za titulu najboljeg igrača na predstojećem Mundijalu.

Međutim, Boban u tu kategoriju uopšte ne svrstava Brazilca, jer smatra da Nejmar nije ni izbliza toliko dobar. Niti će ikad biti!
"Da li Nejmar može da osvoji Zlatnu loptu? Ne verujem! Nije on toliko dobar, niti toliko moćan. On je neverovatan talenat, ali je trenutno daleko od top klase. On nikad neće biti Ronaldo, Ibrahimović, Inijesta, a posebno ne Mesi", opleo je Boban po Nejmaru govoreći za Sportske novosti.

Izabrane vesti

Međutim, ni Mesi se nije provukao, iako nam se na trenutak učinilo da ga Boban hvali? I hvali ga, ali zbog pređašnjih zasluga. Poslednje partije Argentinca po mišljenju legendarnog Hrvata nisu ni izbliza na očekivanom nivou.
"Neko bi trebalo da mu kaže istinu. Mesi bi trebalo da se pogleda u ogledalo. Apsolutno je nespreman i nemotivisan osim kada igra protiv Reala, a i tada igra sa 30 odsto mogućnosti. Druga je stvar što je i takav superioran. On jednostavno mora da bude najbolji". 

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalZvonimir BobanHrvatskaBrazil2014FBrazil2014ABrazil2014Argentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara