Čekamo vrtešku: Zapata - Atalanta, Defrel - Sampdorija, Eder - Đengsu... Gde je tu Boaći?

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.07.18. | 13:15

Poznati svi detalji

Sve do danas izgledalo je da je Đengsu prvi favorit za potpis Duvana Zapate, ali sada je svaka dilema razrešena - kolumbijski napadač seli se u Atalantu!

Potvrdu je doneo nepogrešivi Đanluka di Marcio, uz pregršt svežih informacija. Atalanta je sa Sampdorijom dogovorila dvogodišnju pozajmicu na 14.000.000 evra, odnosno 7.000.000 evra po sezoni, a u sporazumu je ubačena i stavka potencijalnog transfera na 12.000.000 evra. To bi ceo posao stavilo na 26.000.000 evra, što je zapravo za milion manje od onoga što je Đengsu nedavno nudio. Presudila je, ipak, Zapatina želja da ostane u Italiji.

Izabrane vesti

Igrač bi na ime bonusa trebalo da dobije iznos od oko 1.200.000 evra.

Ovaj transfer sa sobom povlači ceo niz poteza koji bi u narednim danima mogli da se dogode. Naime, Di Marcio tvrdi da je Sampdorija sada krenula u ofanzivu na Gregoara Defrela, koga Roma želi da se otarasi ovog leta. Samp je spreman za kombinaciju pozajmica+opcija otkupa narednog leta, čeka se odgovor Vučice.

U međuvremenu Đengsu je postigao eskpresni dogovor sa Interom za transfer napadača Edera! Nerazuri će na ime obeštećenja dobiti 10.000.000 evra, dok je za Edera spremljen trogogodišnji ugovor vredan 15.000.000 evra! Odnosno, pet miliona godišnje. Međutim, Eder još ništa nije odgovorio i to bi moglo da se dogodi već tokom dana.

Gde je tu Ričmond Boaći? Ukoliko Eder pristane, napadač iz Gane imaće slobodu da sreću potraži na nekom drugom mestu. Crvena zvezda se pominje kao prvi kandidat za njegov potpis, ali kao što smo pisali – da bi se to i ostvarilo potrebno je da se poklopi ceo niz kockica.

Bilo kako, Crvena zvezda bi mogla da ima lakši put do velikog potpisa, pod određenim uslovima. 

Čekaju se novi detalji...

Foto: Action Images


tagovi

ĐengsuDuvan ZapataLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara