"Andrea Anjeli"
"Andrea Anjeli"

Real i Juve dogovorili cenu: Iguain može u Staru damu

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.06.13. | 17:33

Posle potvrde da Jovetić dolazi, Juventus sve blizu i dovođenju argentinskog napadača iz Madrida

Andrea AnjeliPosle Stevana Jovetića, Juventus je blizu da završi posao oko dovođenja još jedne mete u ovom prelaznom roku. Naime, madridski Real prihvatio je ponudu Bjankonera za Gonzala Iguaina. Juventus će morati da svoju prvobitnu ponudu od 22 miliona evra podigne na 24 miliona, koliko iznosi ponuda Arsenala, a Madriđani su pristali i na predloženu dinamiku isplate.

Vodeći ljudi Juventusa, predsednika Andrea Anjeli i sportski direktor Bepe Marota nalaze se u Madridu gde prisustvuju revijalnoj utakmici na Bernabeu između legendi Reala i Juventusa . Juventusov dvojac sastao je  se sa predsednikom kralejvskog kluba Florentinom Perezom, a prisustvovao je i FIFA agent Ernesto Bronceti, koji često posreduje između italijanskih i španskih klubova.

Izabrane vesti

Čelnici Stare dame ovim su rekonstruisali napad, za koji veruju da je najslabiji deo tima. Najbolji strelac Juventusa u nedavno završenoj sezoni Serije A bili su Mirko Vučinić i Arturo Vidal sa po 10 golova.

(FOTO: Action images)


tagovi

Andrea AnjeliĐuzepe MarotaEvropaFlorentino PeresGonzalo IguainItalijaJuventusPrimeraReal MadridSerija AŠpanijaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara