""
""

Čukarički doveo napadača iz Lanusa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.06.16. | 22:17

Argentinski centrafor već zadužio opremu Brđana

I Čukarički je bacio mrežu van granica Srbije i Balkana u potrazi za pojačanjima. Iako su Brđani do sada uglavnom bili koncentrisani na pojačanja lokalnog nivoa, ovog leta su proširili potragu sve do Argentine.

Izabrane vesti

Čukaričkom se priključio argentinski napadač InjasioNaćoBajlone. On se već na društvenim mrežama pohvalio dolaskom u Čukarički i pozirao je u opremi kluba sa Banovog brda. Bajlone dolazi iz tabora argentinskog šampiona Lanusa, ali protekle sezone u kojoj je Lanus osvojio titulu prvaka Argentine nije imao bilo kakvu ulogu jer je bio član rezervnog tima.

Ima 22 godine, visok je 190 centimetar i klasična je “devetka”. Za Lanus  je u šampionatu Argentine debitovao 2013. godine kod legendarnog Giljerma Skelota. Ušao je u igru protiv Godoj Kruza i to mu je bio jedini nastup za Lanus u prvoligaškim duelima. U nekoliko navrata je bio na klupi, poslednji put u septembru prošle godine na gostovanju River Plati na Monumentalu.

Čukarički je ovog leta prodao najboljeg strelca Andriju Pavlovića, kopačke o klin je okačio iskusni Nenad Mirosavljević, pa nije čudo što je Bajlone jedno od rešenja za poziciju centarfora. Čukarički se trenutno na pripremama u Austriji, sutra ima generalnu probu protiv Austrije iz Beča, povratak u Beograd je zakazan za 24. jun. 


tagovi

SuperligaSrbijaLanusInjasio BajloneČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara