""
""

Da li ste čuli za Džerrrada? Kažu da je novi Stiven Džerard (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.06.16. | 13:37

Čak su se i u klubu dobro našalili na ovaj račun...

Sećate li se kakvu su pometnju pre samo nekoliko meseci napravili fudbaleri Sportinga kada su u susret protiv Aruke ušli sa dresovima na kojim su im imena bila ispisana pogrešno? Tada je to sve bilo napravljeno planski, u okviru kampanje protiv kupovine jeftnih replika dresova, što je izazvalo ogromno interesovanje javnosti. 

Izabrane vesti

Stoikavich, Jugavich, Drolavic, Milazevich… Nije svejedno! Sporting iz Lisabona vas je podsetio na deo detinjstva

U dalekoj Americi viđeno je nešto slično, ali nije bila u pitanju nikakva organizovana klupska akcija. Legendarni kapiten Liverpula, sada igrač Los Anđeles Galaksija Stiven Džerard je na meč sa San Hozeom izašao u opremi koja je imala više nego očiglednu štamparsku grešku. Kao što se može videti iz priloženog, na dresu mu je umesto izvornog "Gerrard" stajalo - "Gerrrad".

Naravno, ovakav propust došao je na opšte oduševljenje ljudi na društvenim mrežama, koji su odmah počeli da zbijaju šale. Čak su i na zvaničnom Tviter nalogu Galaksija ostavili kratak komentar na ovu temu. 

Inače, Džerard je majicu sa greškom odstranio u poluvremenu, a potom je u 69. minutu podsetio na najbolje dane, kada je podelio lepu asistenciju Đovaniju Dos Santosu za vođstvo od 1:0. Meč je ipak završen remijem – 1:1.

Pogledajte i kakvu je asistenciju imao Stivi Dži

(FOTO: Printscreen)


tagovi

Stiven DžerardSan HozeMLSmeđunarodni fudbalLos Anđeles Galaksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara