""
""

David Luiz pregovara s Realom, u igri 40.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.11.17. | 15:59

Transfer izvestan već u januaru

Uspeo je Antonio Konte da otera Majkla Emenala i tako se reši najvećeg neprijatelja u Upravi, a kako stvari stoje, izgleda da će Italijan da se ratosilja i „štetočine“ iz svlačionice. Samo nekoliko sedmica pošto je odstranjen iz tima David Luiz ušao je u pregovore sa madridskim Realom! 

Izabrane vesti

Prema tvrdnjama pouzdanog radija Monte Karlo, čije su informacije obično tačne i sigurne, Brazilac je dobio Čelsijevo zeleno svetlo da slobodno traži sebi novi klub pošto za njega neće biti mesta u Čelsiju.

Luiz već nekoliko dana razgovara sa upravom aktuelnog šampiona Evrope, a prema informacijama RMC, težnja sve tri strane je da se transfer završi već u januaru! 

On je iz Čelsijeve startne postave odstranjen posle velike rasprave sa Konteom nakon teškog poraza od Rome na Olimpiku (0:3). Interesantno, Plavci su posle Luizove eliminacije iz tima vezali četiri utakmice bez poraza (tri pobede).

Luizova želja je da do kraja sezone dobije sigurne minute na terenu, kako bi mogao da obezbedi mesto u avionu za Rusiju i Mundijal naredne godine. 

Čelsi od Reala traži oko 40.000.000 evra na ime transfera. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiDavid LuizEngleskaEvropaPremijer ligaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara