"Košaršaki Partizana čekaju pojačanje"
"Košaršaki Partizana čekaju pojačanje"

Partizan dovodi NBA zvezdu koja je osvajala šampionski prsten!

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.12.17. | 11:40

Trener u stručnom štabu Partizana za MOZZART Sport najavljuje pojačanje

Košaršaki Partizana čekaju pojačanje

Bomba će pući u Humskoj kad Partizan dovede Amerikanca!

Izabrane vesti

Tako smo započeli razgovor sa Dejanom Mijatovićem, trenerom u stručnom štabu crno-belih, koji sasvim izvesnim najavljuje angažovanje NBA zvezde. Trenutno, pak, ne licitira imenima. Kaže da u ovom času nije ovlašćen da kaže o kome je reč. Iz toga se zaključuje da su pregovori poodmakli, a da uprava Partizana dobro zna na koga će potrošiti novac.

Krećemo reodm, jer će zvanična potvrda o kooptiranju trenera Dejana Mijatovića u stručni štab Partizana stići danas u popodnevnim satima, posle zasedanaj Upravnog odbora crno-belih. Popularni Džoli koji se dokazao u radu sa mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije i okitio se sa velikim brojem medalja (zlatom na prvenstvima Evrope u Turskoj i Španiji, srebrom na SP u Litvaniji odnosno Češkoj), a a puno uspeha radio i u klupskoj košarci (asistirao i vodio timove poput Hemofarma, FMP-a, Albe, Svilajona, Lovćena, Poznanja), prvi saradnik novom šefu struke Nenadu Čanku, 

A prvi zadatak biće mu da uspostavi sistem u radu sa mlađim kategorijama Partizana.
"Moram da istaknem da sam svestan da sam došao u Partizan, koji ima milionsku armiju navijača. Stigao sam na poziv dugogodišnjih prijatelja, članova Upravnog odbora, koji su već dosta uradili na obezbeđivanju infrastrukture za rad sa mladim i talentovanim košarkašima. Izneo sam koncept rada koji je toplo primljen od Partizanovih čelnika. Sve stvari se moraju postaviti na svoje mesto, a navijači će već prepoznati naš trud i rad”, kaže Mijatović za naš portal.

Vi ste oduvek imali dobru saradnju i odnos sa, sad već bivšim trenerom, Miroslavom Nikolićem.
"Mutu izuzetno poštujem i volim. Žao mi je što se ovo dogodilo, ali on ostaje kralj. Tu sam da pomognem i šefu Nenadu Čanku. Pred nama je veliki posao. Interesantno, razmišlja se o angažovanju jedne NBA legende koja je osvajala i šampionski prsten. Nisam ovlašćen da kažem o kome se radi”.

Utisak je da ćete dobar odnos imati i sa upravom crno-belih.
"Mnogo je novih momenata i dosta ozbiljnih ljudi, spremnih da pomognu. Partizan će imati strategiju, navijači će je brzo prepoznati… Mi ćemo raditi, čekati i istrpeti i period Zvezdine dominacije, ali će se rad sigurno isplatiti”, konstatovao je Dejan Mijatović.

Upravni odbor Partizana održaće se u 15 sati, a sat kasnije, na konferenciji za medije, biće obelodanjena imena novog stručnog štaba, mada se već sad zna da će u njemu biti Nenad Čanak, Dejan Mijatović, Aleksandar Matović…

PIŠE: Đurđe Mečanin   

(FOTO: Star sport)


tagovi

Aleksandar MatovićDejan MijatovićJadranska ligaKK PartizanNenad ČanakFK PartizanSrbijaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara