""
""

Delor bombom utišao Velodorom, Monako kroz iglene uši u Nici (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.08.15. | 23:00

Marselj ni četvrti put zaredom nije uspeo na svom terenu da pobedi nezgodni Kaen

Marselo Bjelsa imaće očigledno mnogo, mnogo posla ove sezone, pošto je njegov Olimpik već u prvom kolu u Marselju nagazio na minu koja se zove Kaen. Gosti su slavili sa 1:0, a trener domaćih stadion je verovatno napustio sa glavoboljom i razmišljanjem šta je krenulo po zlu.

Izabrane vesti

Pamtiće se duel na Veledromu po trijumfu gostiju, ali i po načinu na koji je Kaen došao do njega. Igrao se 27. minut, kada je bivši mladi reprezentativac Francuske Endi Delor raspalio po lopti sa roglja kaznenog prostora, a ona je završila ispod prečke i u mreži Marselja.

Nije posle toga ništa vredelo Marselju ni što je imao mnogo veći posed lopte, šuteve u gol i ostalu stastiku na svojoj strani, kada je mreža Kaena ostala netaknuta.

A za to je jedan od najzaslužnijih bio iskusni golman Remi Verkutr, koji je prethodno proveo 12 godina u ekipi Olimpika iz Liona. 

Ekipa Monaka igra bolje na startu sezone, ali se mnogo namučila na gostovanju komšijama sa Azurne obale iz Nice – 2:1. Domaćin je imao prednost od sedmog minuta golom Žermena, ali je u poslednjim trenucima prvog poluvremena Boskalji zaradio crveni karton.

U nastavku utakmice Kneževi su napravili veliki preoret i na najbolji način iskoristili igrača više. Prvo je Bernardo da Silva u 51. minutu izjednačio, a startnu trojku Monaku osigurao je odlični Levan Kurzava 10 minuta kasnije.

Veliko iznenađenje napravio je novajlija u eliti, Anže koji je kao gost slavio protiv šampiona Francuske iz 2011. godine, Monpeljea sa 2:0. Golovima Abdula Kamare u petom i Žila Sunua u 79. minuta, ekipa Anžea je napravila veliki rezultat na startu francuske Lige 1.

LIGA 1 - PRVO KOLO

Petak
Lil - PSŽ 0:1 (0:0)
/Moura 57/

Subota
Bastija – Ren

Marselj – Kaen 0:1 (0:1)
/Delor 27/

Monpelja – Anže 0:2 (0:1)
/Kamara 5, Sunu 79/

Nant – Gengan 1:0 (0:0)
/Sorbon 89ag/

Nica – Monako 1:2 (1:0)
/Žermen 7 – Silva 51, Kurzava 62/

Troa – Ajačio 0:0

Nedelja
17.00 Bordo - Rems
17.00 Tuluz - Sent Etjen
21.00 Lion - Lorijen

(FOTO: printskrin You Tube)


tagovi

MarseljMonpeljeMonakoMarselo BjelsaLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara