""
""

Dobra i loša vest za Fenerbahče: Veseli - potpisao! Darušafaka bi da ukrade Judoa

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.07.16. | 10:15

Istanbulski gigant završio pola posla, ostaje samo još da američki centar konačno odluči...

U petak kasno uveče košarkaškim nebom osvanula je vest da su Jan Veseli i Fenerbahče postigli usmeni dogovor o nastavku uspešne saradnje, ali su predstavnici češkog centra zatražili još nekoliko sati kako bi obavili razgovore sa još nekoliko NBA timova. Posle burne, neprospavane noći, čelnike Fenera i njihove navijače dočekala je fantastična vest - Jan Veseli definitivno je pristao da potpiše novi, trogodišnji ugovor!

Izabrane vesti

On će u svakoj godini imati izlaznu opciju u slučaju ponude iz Amerike, ali će zato postati jedan od najplaćenijih igrača Evrope. Tako bar tvrdi ugledni košarkaški portal Eurohoops, ne ističući finansijske detalje nove saradnje Letećeg Čeha i ovogodišnjeg finaliste Evrolige. 
"Iza nas je odlična sezona, ali nije kompletirana. Fenerbahče je velili klub sa najvišim ambicijama. Zato sam odlučio da ostanem u ovom klubu, čije želje delim i gde i dalje mogu da napredujem, kao igrač i kao osoba. Jako se radujem sledećoj sezoni i jako sam ponosan što sam deo Fenerove porodice. Momci, imamo nedovršenih poslova", napisao je Čeh na društvenim mrežama. 

Dok je Veseli parafiran, Fenerbahče bi lako mogao da ostane bez Ekpea Judoa, kojeg Darušafaka želi da ukrade i stavi u društvo sa Čehom po iznosu godišnjih primanja! Naime, novi trener Darušafake Dejvid Blat izuzetno je zadovoljan onim što Judo može da ponudi. A kako je prvi čove kluba planirao da uloži čak 30.000.000 evra u ovosezonski budžet, neće biti teško da izjednači, pa čak i nadmaši ponudu koju je Fener imao na stolu. 

Judo se, kao i Veseli, nalazio na raskrsnici između odlaska u NBA i ostanka u Evropi, ali još nije definitivno odlučio šta bi sa svojom karijerom dalje. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jan VeseliFenerbahče BekoEvroligaEkpe Judo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara