"Nani u Rimu"
"Nani u Rimu"

Dobro jutro Lacijali, stigao je Nani!

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.08.17. | 09:31

Samo još lekarski pregledi

Nani u RimuOtišao je Balde Kejta, ali Laciju nije trebalo dugo vremena da mu pronađe zamenu! Klaudio Lotito je reagovao ekspresno, pa će Sergej Milinković Savić i Dušan Basta ubuduće sarađivati sa nekadašnjim asom Mančester junajteda Nanijem.

Istina, Portugalcu je karijera u padu, pa je Valensija jedva čekala da ga se reši. Zato nije mnogo ni zatezala sa finansijamam. Nani u Rim ide na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa koji bi Bjankoseleste koštao 8.000.000 evra. Sa igračem su dogovoreni uslovi, pa je Nani jutros sleteo u Večni grad kako bi prošao lekarske preglede.

Izabrane vesti

Podsetimo, 31-godišnjeg krilnog fudbalera hteli su i Malaga i Betis, ali je Lacio ipak bio nabrži i najkonkretniji.

Međutim, tu nije kraj. Italijanski mediji javljaju da su propali Lacijevi pregovori sa Milanovim štoperom Gabrijelom Paletom, te da su se Nebeskoplavi sada fokus usmerili ka Jaroslavu Jahu iz poljskog Zaglebja, mada je opcija i Verderov Luka Kaldirola.

Takođe, superagent Žorž Mendeš, koji je posredovao i u selidbi Kejte u Monako i u dolasku Nanija, u Rim dovodi i dva talentovana fudbalera Brage: vezistu Bruna Žordaa (klasa 1998) i levo krilo Pedra Neta (2000). Zajedno će koštati čak 16.000.000 evra, ali navodno - vrede. Mada ako pitate menadžere koji prodaju - svi njihovi igrači vrede. Samo vreme pokazaće koliko je to zaista. Žordao je već na pregledima.


tagovi

EvropaLacioNaniPrimeraSerija AŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara