""
""

Drulovićevi eksperimenti: Lukač repezentativac, pod lupom Stefan Mitrović i Milan Vilotić

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.04.14. | 11:50

Selektor Srbije u intervjuu za Sport najavljuje neka nova imena za susrete sa Panamom, Jamajkom i Brazilom. U igri i Filip Kostić, član mlade reprezentacije

Pobeda nad Irskom na debiju na klupi Orlova i nemogućnost čelnika Fudbalskog saveza Srbije da izabere trajnog selektora produžili su mandat Ljubinku Druloviću, ali se nekadašnji reprezentativac ponaša kao da mu vreme za kormilom nacionalnog tima nije oročeno, pa se trudi da predstojeću američku turneju iskoristi da dodatno osnaži ekipu.

Najveći problem vršilac dužnosti selektora Srbije u susretima sa Jamajkom (26. maj u Nju Džerziju), Panamom (31. maj u Čikagu) i Brazilom (6. jun u Sao Paulu) biće poslednja linja, pošto Drulović neće moći da računa na Matiju Nastasića, Neven Subotić i Slobodan Rajkovića. Dakle, prilika za neka nova lica, a prvi pikovi su Stefan Mitrović, član Benfike koji igra na pozajmici u Valjadolidu i koji je oduševio u pobedi protiv Barselone), te Milan Vilotić, nekadašnji štoper Crvene zvezde, sada igrač Jang Bojsa, koji već ima tri nastupa za nacionalni tim uz svoje ime.
"Planiram 24 ili 25 igrača, a sve će biti definisano u narednih nekoliko dana. Ono što me trenutno brine jeste deficit igrača u zadnjoj liniji, jer su dugo već povređeni i odsutni Nastasić, Subotić i Rajković, a ukoliko Čelsi izbori plasman u finale Lige šampiona onda za prvi meč nećemo moći da računamo i na kapitena Branislava Ivanovića, možda i Matića koji ne igra Ligu šampiona, ali bi verovatno bio uz klupske saigrače", počinje Drulović priču za dnevni list Sport i nastavlja sa imenima potencijalnih novajlija u reprezentaciji.
"Pratimo formu onih koji mogu dobiti priliku da se nametnu za buduće akcije A tima, a tu mislim na Mitrovića i malo iskusnijeg Vilotića".

Izabrane vesti

Stefan MitrovićJasno, kao doskorašnji selektor omladinske repezentacije od Drulovića se očekuje da obrati pažnju i na one koji predstavljaju budućnost srpskog fudbala.
"Razgovarao sam sa kolegom Ćurčićem (selektorom mlade reprezentacije, prim.aut), odluku ću doneti narednih dana. Zna se da su u pitanju Aleksandar Mitrović, Lazar Marković, Jojić, Đuričić, pa roviti Nastasić. Interesantan je i Filip Kostić".

Novo ime i među stativama.
"Sigurna su dvojica golmana, Stojković i Lukača. Oduševio me protiv Crvene zvezde, ali je i prethodne utakmice odradio na pravi način. Ko će biti uslovno rečeno treći golman? Brkić ne brani u Italiji, Kahriman je bio stalne trojke... Videćemo", nedorečen je ostao Drulović u intervjuu za Sport.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValjadolidStefan MitrovićSrbijareprezentativni fudbalFK PartizanMilan VilotićMilan LukačLjubinko DrulovićJang BojsBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara