""
""

Ernan Barkos - od očaja do sjaja u 92. minutu protiv Kleovog Atletika (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.09.14. | 15:52

Skolari slavi nekadašnjeg golgetera Crvene zvezde

U Srbiji će Ernana Barkosa pamtiti kao „Mister promašaja“, ali u svetu je ovaj argentinski napadač mnogo cenjeniji. To što nije uspeo na "srpskim livadama" ga nije obeshrabrilo, čak mu je i pomoglo u karijeri, pa je postao jedan od najboljih i najskupljih napadača Južne Amerike, a u jednom trenutku je čak činio i napad reprezentacije Argentine zajedno sa Mesijem, Tevezom, Aguerom i Iguainom.

Izabrane vesti

Brakos trenutno brani boje Gremija koji sa klupe predvodi Luiz Felipe Skolari, a sinoć je nekadašnji napadač Zvezde izrastao u heroja kluba iz Porto Alegrea. Iako je moglo da bude drugačije posle velikog promašaja u prvom poluvremenu protiv Atletiko Paranensea...

Vreme je prolazilo, ušlo se u nadoknadu vremena, a onda je Barkos u 92. minutu fantastično primio loptu na grudi posle asistencije Ze Roberta (da, "onoga" Ze Roberta koji igra i sa 40 godina!), okrenuo se i i poslao volej u mrežu Atletika za pobedu Gremija.

Vrlo važan trijumf za Gremio koji je zadržao četvrtu poziciju na tabeli brazilske Serije A. Inače, za Atletiko Paranense nije igrao još jedan bivpi napadač Crvene zvezde (I Partizana naravno) Kleo koji se oporavlja od povrede mišića... 

Kad smo već kod fudbala u Brazilu, da pomenemo i da još jedan poznati napadač briljira ovih dana. Aleksandre Pato je postigao jedan gol za Sao Paulo u derbiju protiv Botafoga za pobedu od 4:2, a bilo je to četvrta utakmica za Trikolore na kojoj je bio strelac... Pogledajte i golove sa meča velikana iz Rija i Sao Paula.

(FOTO: Action images)


tagovi

Alešandre PatoBrazilErnan BarkosGremioJužna Amerikameđunarodni fudbalSao PauloZe Roberto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara